søndag 31. juli 2016

Juli er omme

Da er nok en måned omme, jeg syns sommeren har gått litt for fort i år! Ikke det at det har vært så veldig mye sommervær her da, men det er ikke lov å klage! (at Bergen slo sin egen nedbørsrekord for juli som har stått siden 1970 trenger vi ikke å snakke om!!) Vi hadde jo heldigvis en fin periode i mai og juni frem til St.Hans! Og er vi riktig så heldige så får vi en fin høst!
Juli har vært full av oppturer og nedturer, svimmelhet og tretthet.

Månedens opptur er flyttingen, så absolutt! Det var heavy og fryktelig tøft når det stod på som verst men det var totalt verdt det, uten tvil! Nå har jeg heldigvis begynt å lande og jo mer jeg klarer å gjøre i leiligheten, jo mer kjenner jeg meg hjemme, det er jeg veldig glad for!

Månedens nedtur, tja, at jeg er så sliten langt inn i margen og smertene i beina! (som forøvrig egentlig er der hele tiden da) Men slitenheten gjør meg utmattet, jeg har jo knapt energi i utgangspunktet så jeg er rimelig tappet når slitenheten ligger oppå alt det igjen... 

Jeg har også klart å venne meg litt til tanken på at Solstrålen skal slutte men jeg kjenner at august kan bli en litt vanskelig måned, spesielt siste del av den, siste timen hos henne er ikke noe jeg ser så veldig frem til. Men det kommer til å gå bra, det gjør det, for det sier nemlig Solstrålen, og hun stoler man på! En annen ting hun også sier er at jeg er i kjempegode hender hos Humlen, det stemmer også for det har jeg merket for lenge siden!

Jeg har jo ikke hatt så veldig mye ferie, eller, ferien har vært der men det er ikke så mye turer. Men jeg har jo hatt litt av en reise med tanke på flyttingen! Humlen sa jo at det er jo en reise i seg selv egentlig, noe som jo stemmer! Men samtidig så har jeg jo prøvd å gjøre litt forskjell på dagene, det er jo tross alt bare sommerferie en gang i året!:p Det går vel mest i utskeing, sånn som litt for mye is og brus, hahahaha:p Solstrålen sa en gang i juni at det er jo noe med å kjenne at en lever og at det er ferie, så da går jo sånne utskeinger greit! Og som Humlen sa for noen uker siden - bare kos når det er sommer vet du!:p

Hvordan august vil bli vet jeg ikke helt da, som sagt så blir den nok litt tøff og vanskelig men samtidig så håper jeg jo også at det kan bli en god måned! Og så har jeg jo mye jeg kan utforske, et helt nytt nabolag, masse flotte steder å gå på tur! 

Men nå må jeg jo nesten få postet dette innlegget slik at det blir postet mens det fremdeles er juli!:p

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar