søndag 24. juli 2016

Søndagstur

Dagen i dag har vært så som så, ikke helt i form for tiden, er ikke syk altså, bare innmari sliten og veldig tappet for energi! Gikk litt i bakken på onsdag når jeg var ferdig å vaske ut gamleleiligheten og har siden vært ombord i en karusell kjennes det ut som... 

Solen steker jo på en så godt som skyfri himmel og da kan jeg jo ikke være inne hele dagen, selv om det er søndag!:p Siden regnet skal komme allerede i morgen tenkte jeg at jeg måtte utnytte dette, få meg litt luft, det er jo alltid godt! Og i tillegg har jeg jo et helt nytt nabolag å bli kjent i, hva er vel bedre da enn å ta med seg kamera, bok og drikkeflaske og gå ned til sjøen? Det var litt langt å gå, dessverre fortau hele veien, jeg kunne tatt med meg sparkesykkelen men ulempen er at da hadde jeg hatt noe ekstra å "drasse" på når jeg skulle hjem siden det da bare var oppoverbakker! 

Turen til sjøen gjorde meg veldig godt! Jeg fant meg en plass på svaberget og ble sittende å lese en god stund. Jeg var dessverre ikke alene der og til slutt gikk jeg, var nemlig en litt overhysterisk mor med ungene sine der, hun gikk litt (veldig) amok hver gang et av barna gikk for nære sjøen - "nå, nå går du litt for langt ut altså! Mamma blir litt hysterisk og vil at du skal gå tilbake til der du stod før du flytta deg", sånn omtrent det sa hun annenhvert minutt. Da burde de heller holde seg inne ved stranden hvor det er grunt og ikke der ute hvor de var!

Hadde tenkt å dele et bilde som jeg tok i sted, men kameraet ligger ute i gangen og jeg har ingen planer om å reise meg med det første, så det får komme senere, haha!:p

I morgen starter en ny uke, siste uken i juli faktisk! Jeg har innmari lyst til å dra på IKEA! trenger litt ting derfra men vet ikke helt om jeg skal ta turen, blir fryktelig mye gåing da. Hmm, får se hva beina syns i morgen rett og slett! På onsdag skal jeg heldigvis til Humlen, så er det forhåpentligvis yoga på torsdag, tilbakelevering av leiligheten skal jeg også gjøre da men vet ikke når, hva mer som vil skje vet jeg ikke helt, satser på en rolig uke!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar