mandag 18. juli 2016

Mandag 18.juli

I dag holdt jeg nesten på å sovne hos Humlen:p
Vi skulle gjøre litt mindfulnessøvelser så jeg måtte sette meg godt til rette, plante beina litt i bakken og senke skuldrene, noe jeg gjorde. Meeen, Humlen var ikke helt fornøyd med hvordan jeg så ut, selv om jeg følte at jeg slappet av så hun at jeg var litt for anspent i kroppen, så hun fant en krakk jeg kunne ha beina på. Da slappet jeg enda mer av og nok til at hun ble fornøyd, tror jeg da:p

Når vi var ferdig med øvelsene ble jeg bare sittende med beina på krakken, men jeg ble bare trettere og trettere og hadde helt sikkert klart å sovne om jeg gikk inn for det. Humlen spøkte med at hun kunne legge et teppe over meg og gå å jobbe på kontoret og vekke meg om en stund igjen:p Hadde hun gjort det hadde jeg nok garantert sovnet! Men det var litt deilig rett og slett, å klare og slappe av såpass mye at jeg ble trett! Det er ikke mange steder jeg klarer det, det skal (veldig) mye til for at jeg er trygg, men hos Humlen er jeg det og det er veldig godt å kjenne på!

Hva mer vi snakket om kan jeg skrive om senere, nå skal jeg tømme en banankasse eller to.

I morgen skal jeg starte på nedvask av min forrige leilighet tenkte jeg, har heldigvis litt tid på meg til det så jeg har ingen planer om å stresse med det! Lovet Humlen å høre skikkelig på henne denne gangen, med å ikke gjøre for mye! Vel, om jeg klarer det vet jeg ikke helt, men jeg skal iallfall forsøke på det!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar