onsdag 21. mars 2018

Midlertidig vinter

I dag har jeg vært hos Humlen, som vanlig på en onsdag:)
Praten startet med strikking som tema, hun hadde nemlig på seg en grådig kul jakke som hun hadde strikket selv! Det er morsomt å ha samme hobby som psykologen sin! jeg viste henne hva jeg holdt på med også, for jeg satt og strikket mens jeg ventet:p

Vi pratet også mye om turen vi var på forrige onsdag! Reaksjonene satte seg jo veldig tydelig i beina og der ble de værende ganske lenge og! Hun sa at hun hadde vært veldig overrasket om jeg ikke hadde hatt noen form for reaksjoner, og det hadde jeg også vært, uten tvil! Om kvelden, etter turen altså, kom tårene, men det var mer av lettelse over at jeg klarte det og at det endelig var over. Og egentlig var det en litt deilig reaksjon!

Søvn snakket vi også om, ingen bombe der altså, haha! Hun var litt streng, med full rett, og jeg har lovet å skjerpe meg litt! jeg vet jo at hun har rett i det hun sier, men av og til er det bare så innmari vanskelig! Så nå starter jeg turen mot sengen allerede rundt halv elleve, årsaken er at jeg så og si hver eneste kveld har en haug med "skal bare" og skal bare strikke en omgang til, skal bare se ferdig episoden, skal bare drikke litt, skal bare ta litt vitaminer, skal bare skru ned gradene på ovnen, skal bare slå av lyset osv. osv. kan fort ta litt tid altså!

Marerittene mine var også et tema, jeg havner tilbake på barneskolen i barneversjonen av meg. Så vi pratet om det og at jeg trenger litt verktøy for å komme meg ut av loopen jeg er i når jeg bare løper og løper. Hun sa at vi skal fokusere på at vi er i 2018 og at jeg er voksen, men at jeg samtidig kan se barnet Live og alt hun strevde med. Dette skal jeg huske på og tenke på før jeg legger meg sånn at en del av bevisstheten min kan ta det med seg når jeg drømmer og dermed hente det opp og bruke det som et verktøy. Og så må jeg også huske på at det er jeg, den voksne Live, som sitter i førersetet i 2018, det er ikke barnet Live som sitter der nå! Jeg tror det kan funke! det har jo funket med det magiske teppet!

Men nå, nå skal jeg bare strikke litt før jeg skal legge meg:p Ute har det forresten snødd helt ekstremt mye! dagen startet greit, så kom regnet og til slutt kom snøen, men nå hører jeg heldigvis at ting drypper og det er bra! Jeg skal nemlig til Sommerfuglen i morgen og har store planer om å kjøre dit, da er det greit med bare veier!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar