fredag 30. mars 2018

Ut på tur!

Dagens plan var egentlig å prøve seg på årets første fjelltur! Dessverre satte en sprukket vannblemme den planen i grus... Istedenfor turet jeg avgårde til Plantasjen hvor jeg kjøpte både blomster og jord! huseieren min var så skjønn i fjor, hun kom nemlig med krukker og blomster til meg og pyntet opp utenfor. I år kom jeg henne muligens i forkjøpet og gjorde dette selv:p Jeg trengte nemlig noe å gjøre i dag for at jeg ikke bare skulle sitte inne og glo på TV, og heldigvis for meg har Plantasjen åpent til tross for helligdager!


Det var veldig deilig å kjøre avgårde! det blåste friskt men jeg var heldigvis, og som vanlig, godt kledd! jeg har jo en kjørepose til skuteren min, den er jeg ikke så veldig begeistret for rett og slett fordi jeg ikke får bevegd beina så veldig mye. Men i dag tok jeg av den øverste delen sånn at beina ikke er pakket fullstendig inn, det ble litt kaldere men samtidig så var det verdt det siden beina kunne få bevege seg! 15liter jord var akkurat litt for lite, typisk! så nå satser jeg på at Kiwi har blomsterjord sånn at jeg slipper å legge ut på langtur i morgen også! trenger heldigvis ikke så mye men lyngen blir nok veldig glad for litt mer jord rundt seg! Og med en gang frosten har sluppet taket skal jeg finne en blomst til den lille krukken, må jo ha blomster i alle sammen!:D


Nå sitter jeg i sofaen, strikker og glor på TV, venter på påskekrimmen på TV2! den var nemlig grådig spennende i går og blir dermed sikkert minst like spennende i kveld!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar