mandag 26. mars 2018

Tøff overgang!

Herlighet, overgang til sommertid er helt forferdelig altså! Hvorfor må vi ha sommer- og vintertid egentlig? det er ikke nødvendig lengre!!

Natten min ble, på grunn av overgangen til sommertid natt til i går, helt forferdelig. Jeg var i seng allerede 23.25, men fikk jeg sove? nope, ikke i det hele tatt, jeg lå våken evig lenge, i hvert fall halvannen time, om ikke enda mer... I tillegg havnet jeg tilbake på barneskolen når jeg sovnet, både som 2018-versjonen og som den lille versjonen av meg... 2018-versjonen var på redningsaksjon for å redde den lille versjonen, men hun ble jaget og kom bare lengre og lengre unna 2018-versjonen. Om de fant hverandre er jeg ikke helt sikker på, jeg våknet nemlig... Men solen skinte og jeg var fast bestemt på dagen skulle bli bra uansett hvor mye eller lite søvn jeg hadde fått!

Siden det var sol fant jeg ut at jeg skulle spasere ned til strikkeguruen min, vi skulle på konditori nemlig:p Dessverre hadde de ikke den knallgode sjokoladekaken jeg syns er så fantastisk! Istedenfor ble det et stykke brownies, men det var rett og slett alt for søtt og nesten litt kvalmende, men kakaoen var god da:p Og så var vi på garnshopping, jeg kjøpte garn til en genser jeg ser for meg, men har ikke oppskrift, så jeg er litt spent på hvordan den kommer til å bli, hahaha:p Beina var utrolig nok villige til å gå hjem også, det var veldig overraskende, vanligvis holder det med en vei. På vei oppover hørte jeg plutselig litt tuting, jeg skjønte at det var bussen som kom kjørende og snudde meg, da var bussen på vei inn i en busslomme. Sjåføren hadde sett at det var meg og lurte på om jeg ville være med, jeg bare ristet på hodet og smilte. Det var snilt av han da! Litt senere på turen snakket jeg faktisk med en kollega av Solstrålen! ergoterapeuten min ringte nemlig, hun lurte på hvordan det gikk med skuteren min. Det endte opp med at vi avtalte et hjemmebesøk, jeg ønsker nemlig at noen kan hjelpe meg å tilpasse den meg litt. Det er ikke sikkert det trengs å gjøre noe men det er nå greit at en som har peiling kan se!

Resten av dagen har gått til å strikke, glo på TV og spise litt snop, moahahaha:p Men nå er klokken så mye at jeg må skru av Macen og starte veien mot sengen! I morgen skal jeg på yoga!:D

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar