onsdag 4. mai 2016

Husk at du har redningsvet på!

Natten i natt var vanskelig, jeg var kjempe trett og ikke minst veldig, veldig sliten men likevel kom ikke søvnen. Det som derimot kom var masse, masse tanker og elven fløt litt over sine bredder... Heldigvis dukket det opp en setning som Humlen sa til meg på mandag -Ikke hopp ut på dypt vann, husk at du har redningsvest på! Jeg hadde mange dukkerter men siden redningsvesten var på, sånn delvis iallfall, klarte jeg å flyte opp igjen litt fortere enn ellers, noe som var greit! Til slutt sovnet jeg men hvor godt jeg egentlig sov er ikke så godt å si, jeg var nemlig trettere når jeg våknet enn når jeg la meg, føltes iallfall slik ut.

I dag har jeg vært på IKEA, kan nesten ikke huske sist jeg var der så det må være lenge siden, muligens første gang i år rett og slett:p
Å gå ca. 2000skritt på et hardt betonggulv var nok neppe det lureste å gjøre for min del da... Men jeg gjorde det okke som, har nemlig veldig lyst på ny sofa! Vel, aller først må jeg finne meg et nytt sted å bo da, det er det aller, aller viktigste! For sofaen jeg har er jo god, den er bare litt for kort.

Heldigvis fikk jeg utdelt et par skjeer mer energi i dag enn i går men de ble likevel brukt opp før kvelden er helt omme. Men det er okey, iallfall når det er noe jeg ikke må gjøre. Har fått pakket litt også, fylte opp banankassen som jeg aldri tømte skikkelig når jeg flyttet inn i høst:p I tillegg har jeg begynt å finne frem ting jeg ikke har behov for eller bruker ofte, for da kan jeg starte med å pakke ned det. I tillegg pakkes alle barnebøkene og lekene jeg har ned, kommer tantebarna på besøk skal jeg heller pakke det opp igjen:)

Hva morgendagen vil bringe vet jeg ikke, det er jo helligdag så det er ikke så mye som skjer. Får se hvor mye energi jeg får utdelt og ta det deretter rett og slett. Men jeg har allerede en følelse av at det blir som en søndag - en rolig innedag med minst mulig gjøremål.

Forhåpentligvis blir denne natten litt bedre enn de to forrige! Er jeg heldig sitter redningsvesten skikkelig på allerede før jeg legger meg, da kan jeg ikke synke, iallfall ikke så veldig lett!

Nå skal jeg spise litt sen kvelds og så skal jeg legge meg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar