fredag 25. mai 2018

Endelig helg!

Folkens, vet dere hva? Det er fredag, det er helg og det er sommerlig vår!


I formiddag badet jeg, som jeg skrev i forrige innlegg, det var innmari deilig og en smule kaldt! Så tidlig har jeg aldri badet før, så dette er tydeligvis våren hvor rekorder skal slåes!:p Det var veldig deilig å være på Humleplassen! det er så fredelig og rolig! Hadde jeg hatt telt hadde jeg nok teltet der en natt altså! Aller helst har jeg lyst til å overnatte i en hengekøye, det høres så deilig ut og sove svevende! Tror kanskje muligens jeg må kjøpe en uansett, det finnes jo sånne som blir kjempe små når de er pakket sammen! Kanskje jeg må ønske meg en sånn til bursdagen min rett og slett!? Eller så kan jeg bare kjøpe en sånn selv, det er nemlig det enkleste for da får jeg den med en gang! hahaha!

Yoga har også stått på timeplanen min i dag! Vi var bare fem stykker som kom, kanskje ikke så rart med tanke på været! men likevel var det en veldig deilig time! en perfekt start på helgen!

Nå delvis ligger jeg i sofaen og her har jeg tenkt å være mest mulig frem til jeg skal legge meg! Tror jeg må finne en is, eller kanskje litt kvelds først og så en is etterpå:p

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar