torsdag 31. mai 2018

For en fantastisk dag!

I går formiddag var det jo rene krisen når veldig lite gikk etter planen altså! I dag derimot, gikk alt som jeg ville! Jeg våknet allerede litt på ni, grublet litt over om jeg skulle gå på yoga hos Sommerfuglen eller om jeg skulle dra til Humleplassen og håpe at ingen andre dukket opp. Valget var innerst inne veldig enkelt men samtidig litt vanskelig siden det å droppe yogaen sitter litt langt inne! Men etter å ha tenkt litt falt valget på Humleplassen og en times tid senere duret jeg avgårde

Jeg var grådig heldig! det var ikke et eneste menneske på plassen når jeg kom gående! så da var det bare å skifte og komme seg ut i elven, for bade, ja, det skulle jeg virkelig! Denne gangen hadde jeg vært lur og tatt med meg crocsene mine sånn at jeg slapp og gå på vonde steiner, men når jeg skulle svømme klarte de å lure seg av, heldigvis fløt de da! Pga lav vannstand ble det ikke så mye svømming, det var nemlig litt grunt for det, men jeg var likevel mye ute i elven og det var helt fantastisk! I sekken hadde jeg både mat, drikke og solkrem (det lå kaldt i kjølebagen), piknik-teppe og i tillegg var jeg lur og tok med meg krimboken jeg leser. Så innimellom all badingen hadde jeg det ganske greit på land altså! Etter at skyggen hadde tatt over og jeg hadde vært der i tre timer fant jeg ut at det var nok sol for min del, så jeg pakket sammen og dro hjem. Det var ganske lurt da det viste seg at jeg var blitt veldig solbrent på den ene skulderen og midt på ryggen der jeg tydeligvis ikke klarte å smøre meg selv... Det er ulempen ved å dra på tur alene!
Nå ligger jeg i sofaen med vinduer på full gap, men det er ikke særlig trekk her og gradestokken viser 28grader både inne og ute... Tror det blir TV og minst mulig bevegelse resten av kvelden jeg!:p I morgen skal jeg endelig tilbake til Rosen, det gleder jeg meg veldig til!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar