torsdag 3. mai 2018

Give away

Herlighet så vanskelig det er å skulle finne en frisyre som er bra og ha i en konfirmasjon! Det har jeg styrt med i hele kveld og ennå har jeg ikke funnet ut av hvordan jeg skal gjøre det... Jeg vet hvordan jeg vil ha det men jeg får det ikke til da jeg mangler noe vesentlig som er klin umulig å få tak i fordi jeg bryter "bunads-reglene" så det synger etter når jeg spør etter produktet i butikkene... I den siste butikken jeg var er jeg ganske sikker på at det såkalte "bunadspolitiet" jobber, for jeg fikk de blikkene og knapt noe hjelp... Men jeg blåser i det jeg, jeg går både med joggesko, solbriller til bunaden min, ja til og med jakke og paraply om det er behov!

I formiddag var jeg forresten på yoga hos Sommerfuglen! Dit kom også Rosen, så jeg spurte om det var noe hjelp å få angående min stakkars albue! Hun lo litt og sa at hun skal gjøre sitt beste! Siden det er over en uke til timen hos henne har jeg fått noen strekkøvelser jeg kan gjøre i mellomtiden. Når jeg skulle gjøre de der tok jeg selvfølgelig alt for hardt i, fordi jeg glemmer at den er vond, og fikk enda mer vondt... Men det gikk heldigvis over da! Så nå må jeg bare fortsette samtidig som jeg må huske å ikke ta for hardt i!

By the way, bloggen har bursdag på søndag og det må jo feires!:p
Så derfor har jeg tenkt å forsøke og ha en give away, hva du kan vinne har jeg ikke bestemt meg for men det finner jeg ut av etterhvert:) MEN det skjer KUN dersom jeg får spørsmål i dette innlegget!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar