mandag 22. august 2016

Mandag 22.08

I dag har jeg vasset litt i sjøen faktisk, det var egentlig veldig deilig!
Jeg hadde kameraet hengende rundt halsen og kombinasjonen av det og glatte steiner er ikke så greit, så det ble veldig forsiktig vassing:p Det var mye skyer og noen så veldig faretruende ut men solen dukket opp når jeg satt og tørket føttene og det var deilig!

Dagen har vært rolig men pga betennelsesdempende jeg går på har jeg vært trett i hele dag, kjedelig! Om jeg vil kan jeg avslutte kuren men jeg tenker at siden det bare er trettheten som plager meg kan jeg gå noen dager til. Er jo veldig greit å heller gå et par dager ekstra enn noen dager for lite sånn at betennelsen blusser opp igjen!

I morgen skal jeg ut og farte, forhåpentligvis får jeg en melding fra bokhandelen om at jeg kan hente boken jeg har bestilt, det hadde vært veldig kjekt!:D Og så skal jeg se om jeg får tak i noe jeg skal lage, har planen klar i hodet men om det blir like kult som jeg håper vet jeg ikke helt da:p

Nå skal jeg ta medisin og om en halvtime skal jeg spise kvelds. Skal også prøve å komme meg litt tidligere i seng enn det jeg har gjort de siste dagene!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar