fredag 26. august 2016

Søvnskrekk

For en natt dette har vært!
Var ikke så innmari sen i seng, tror jeg slo av lyset sånn kvart over tolv men det tok eviglang tid før jeg sovnet. Slik føltes det iallfall ut som da! Den siste uken har vært preget av masse mareritt og jeg har vel fått litt søvnskrekk pga det. Kunne nok ha sovnet veldig fort men så er det liksom som om kroppen ikke vil sovne fordi den vet så innmari godt hva som kommer når jeg først har sovnet... attpåtil fikk jeg fullstendig hetta på at jeg kom til å forsove meg til siste timen hos Solstrålen og det gjorde jo ikke ting så veldig mye bedre akkurat... Enden på visen var at jeg skrudde på et par alarmer sånn at jeg i det minste kunne slippe å tenke på - hvis, om, at dersom, tenk om osv. jeg ikke våkner tidsnok! Timen hos Solstrålen er forøvrig ikke for om et par timer så jeg skulle ha sovet rimelig lenge for å ikke komme meg tidsnok opp!:p

Nå har jeg nettopp vært ute i regnværet, måtte impregnere både joggesko og regntrekk da verken det ene eller det andre holdt på turen til Humlen på onsdag...:p heldigvis er det ikke like ille som da og det er bra!

Hva jeg skal gjøre resten av tiden før jeg skal gå vet jeg ikke helt. Kanskje legge opp et nytt strikkeprosjekt? muligens et babyteppe, for jeg har nemlig noen deilige nøster med baby cashmerino som ligger og venter på å bli tryllet om til noe herlig!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar