onsdag 1. juli 2015

Jippi...

...jeg har endelig fått meg psykolog! Dog har jeg ikke time før om fire måneder, men hva gjør vel det når jeg har ventet i snart ett helt år!? Jeg kjenner at jeg gleder meg! Jeg ville jo ikke henvises til psykolog i utgangspunktet, rett og slett fordi jeg har så dårlig erfaring med alle de jeg har vært hos, men jeg skjønte etterhvert at det er lurt! Etter myyyyye frem og tilbake, venting og styr er det endelig en som har gitt meg plass på en venteliste som ikke er alt for lang! Jeg har allerede hatt en kort telefonsamtale med henne og jeg fikk et veldig godt inntrykk av henne, så høsten vil bli en spennende tid!

Ellers går dagene, det har vært varmt her og i morgen skal det visst bli over 30gr eller noe sånt! jeg har lyst til å bade men det er neppe noe særlig varmt om jeg stikker tærene i sjøen. Aller helst liker jeg meg i skyggen, jeg er langt ifra et solmenneske! blir nesten brent bare av å se på solen, hehe:p Menmen, med lette, tynne og luftige gensere går det stort sett greit å være ute i solen, så lenge jeg ikke blir sittende der i timesvis da:p Det som er greit med solvær er jo at jeg kan spise masse is, haha! Har spist is hver eneste dag denne uken, eller, iallfall i går og i dag, og det blir helt sikkert flere i løpet av uken!

Nå skal jeg legge meg! ute er det fortsatt 18gr så dette blir nok en varm natt!


GOD NATT<3

2 kommentarer:

 1. Så bra du har fått psykolog, og så bra du fikk et godt inntrykk av henne. Det betyr så mye :) Er kjempe skummelt å stole på en terapeut etter vonde opplevelser, men heldigvis mange gode, så håper dette blir en ny og god opplevelse :) Da må du kose deg masse med isen hihi, går litt is her også :D

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, jeg er veldig glad for at jeg endelig har fått komme til hos en! satser på at førsteinntrykket jeg fikk stemmer når jeg møter henne face to face. Jeg trenger å få gode opplevelser når det gjelder terapeuter, så jeg satser på at hun er riktig for meg.
   Takk, i dag ble det to stykker til og med, haha😜

   Slett