søndag 31. desember 2017

Årets siste dag

Dette har vært en veldig rolig dag!
Planen var egentlig og gå en liten tur i formiddag men når jeg våknet til 4,9+grader og mengder med snøsmelting + regn la jeg den planen fort på is! Istedenfor har jeg stort sett bare glodd på tv, spist alt for mye snop, vasket en maskin med klær, vasket opp, laget en rågod kålrabistappe til middag og glodd enda mer på tv!

Egentlig har jeg faktisk veldig lyst til å legge meg! jeg er trett og hadde sikkert sovnet om jeg gjorde det nå. Men jeg tror ikke det er så veldig lurt, jeg kommer jo uansett til å våkne siden mengden med raketter og hylende griser bare øker og øker utenfor. Er jeg heldig så varer trettheten til det er stille nok ute sånn at jeg kan legge meg og sovne fort!

Jeg lurer veldig på hva 2018 vil bringe med seg! Forhåpentligvis vil jeg få ung uføre i en eller annen grad sånn at jeg kan få bedre økonomi! Mitt aller største ønske er å kjøpe mitt eget sted å bo! Noe som jeg kan kalle bare mitt! et sted jeg kan gjøre akkurat det jeg selv vil med! Jeg stortrives her jeg bor og er råheldig med de jeg leier hos, samtidig så er det noe med å betale til seg selv enn til andre.

Kjære 2017, tusen takk for alt du har lært meg, på både godt og vondt!<3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar