mandag 25. desember 2017

Et år til neste gang

Da er vel egentlig en av årets vanskeligste dager over for denne gangen.
Dagen startet litt trått og vanskelig fordi jeg fikk veldig lite søvn i natt, til sammen lå jeg våken i to timer i følge fitbiten min. Men det kan sikkert legges på tredve min i tillegg, minst, siden jeg ofte ligger helt i ro, da tar klokken det som om at jeg sover. Så jeg var rett og slett ganske trøtt og grinete når jeg stod opp, egentlig fristet det mye mer å bare bli liggende i sengen og ikke stå opp i det hele tatt! 

Men opp kom jeg meg, jeg ville jo få med meg Tre nøtter til Askepott!:p Heldigvis ble formiddagen lettere og lettere, det var bra for ellers visste jeg ikke hva jeg skulle ha gjort! Planen var egentlig å gå i kirken men pga. manglende søvn og to bein som ikke var helt sikker på hva de ville, droppet jeg det. Istedenfor ble det en liten tur, var lurt å få både vind og regn i ansiktet!

Besøket var helt okay! Det var god middag, men desserten får -poeng av meg, den var litt skuffende og ikke noe godt. Gaver var det fryktelig få av men det jeg fikk var veldig fint!:D Et plagg må byttes, det håper jeg å få til på onsdag men jeg har en følelse av at butikken er tom siden nettbutikken ikke viser størrelsen... Så jeg tror jeg tar en telefon til de før jeg tar turen, siden det er lørdagsruter vil det nemlig være et dagsprosjekt!

Nå ser jeg at klokken har blitt aldeles mye! jeg burde ha vært i seng for lenge siden, så jeg tror jeg bare må avslutte innlegget og ønske alle en riktig god natt!:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar