mandag 4. desember 2017

I mimrehumør

God kveld, god kveld!
I kveld er jeg i skikkelig mimrehumør, hihi! Takket være youtube kan man se barndommens favoritt barne-TV, nemlig selveste SESAM STASJON!:D nå fant jeg faktisk den aller første episoden og den kan jeg ikke huske at jeg har sett, men jeg har nok det en gang i tiden:p Jeg skulle gjerne hatt hele serien på DVD men dessverre er den ikke i salg lengre... Men vet dere hva? jeg har faktisk truffet Leonora Dorothea Dahl og Max Mekker! eller Max Mekker så jeg på avstand som fem-seksåring tror jeg. Og Leonora spionerte jeg vel mer på men hun skjønte det, snudde seg og sa hei til meg!:D da var jeg vel en sånn 10-11år, kanskje 12år, på ferie i Kristiansand. I tillegg har jeg både vært på selve Sesam Stasjon, bedre kjent som Lørenskog Stasjon, og kjørt med Sesam-toget en gang det befant seg her i byen mellom de syv fjell!
Bildet lånt herfra

Ellers har jeg vært ute på tur i dag, blant annet med Blomsterdamene og Tulipanen, det var veldig koselig! En smule kaldt men jeg var som vanlig veldig godt kledd med flere lag ull:p Og i sekken hadde jeg både kakao, niste og kakemenn, men kakemennene ble ikke spist før jeg kom hjem da, haha:p

I kveld gav beina opp, smertene er kommet tilbake og det virker ikke helt som om de har tenkt å forsvinne med det første... Men altså, jeg har nytt det så lenge det har vart, og det kan jo hende jeg er heldig og våkner smertefri i morgen også, jeg holder håpet oppe litt til!

I morgen skal jeg på strikkeklubben, er bare to ganger igjen før det er juleferie der. Jeg skal strikke på votter og kanskje jeg tar med meg garn og pinner til et par sokker også!

Men nå, nå skal jeg legge meg, jeg er gørrtrøtt og har lyst til å sove litt lengre enn hva det ble i natt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar