lørdag 24. oktober 2015

Herlig fjelluft!

Ja, jeg er som overskriften sier, på fjellet! Jeg ble invitert på hyttetur med en venninne (av mamma) og sønnen hennes, som jeg også har passet mye. Det er veldig deilig og noe jeg så sårt virkelig trengte! Endelig fikk jeg meg en liten miniferie!

Nå sitter vi og ser på Stjernekamp, spiser sjokolade og strikker. E, som jeg passet på tirsdag, koser seg med noen serier på padden eller noe sånt.

I dag har vi vært på shopping, jeg kjøpte meg både en ulljakke og et utrolig lekkert skjerf, alt selvfølgelig i ull!:p Kostet masse penger men jakken var faktisk til halv pris:D
Vi har også vært på tur, jeg hadde selvfølgelig med meg kameraet men siden jeg skriver på en lånt padde har jeg ingen bilder å vise. Men en liten smakebit kommer så snart jeg er hjemme igjen:)

Nå skal jeg vie genseren jeg strikker på, oppmerksomhet til igjen, jeg måtte bare inn og ønske dere en riktig god helg!:D

2 kommentarer:

  1. Fjellet er en fantastisk plass! Har selv hytte øverst i Telemark og for meg, finnes det ingen bedre ro enn å gå innover vidda og se bort på den majestetiske Gaustatoppen �� God helg til deg og dine!

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja, fjellet er helt fantastisk! Så utrolig heldig du er som har hytte! Jeg kunne ønske jeg hadde det, eller i det minste noen i familien, men dessverre. Kanskje jeg får det en vakker dag:)

      Slett