lørdag 17. oktober 2015

Lørdag 17.10

Det ble en fryktelig kort natt i natt, jeg var ikke i seng før halv fire... Ikke skjønner jeg helt hvorfor jeg satt oppe såååå lenge, kan ikke huske sist jeg var oppe og skikkelig våken halve natten. Men det ene tok det andre og så bare ble jeg sittende, sang etter sang på radioen som minnet meg om både det ene og det andre, tårer som rente, noen raskere enn andre, panikken som kom snikende men som heldigvis ikke vant kampen om makten, denne gangen iallfall, osv. osv. 
Det positive var at jeg sov uten å våkne en eneste gang i løpet av de få timene jeg sov, det skjer vanligvis kun når jeg har tatt sovemedisin. Men særlig uthvilt når jeg våknet var jeg ikke akkurat... 

Ellers klarte jeg å gå innom interiørmessen, til tross for at det var som sild i tønne. Ekstremt masse folk! Stod i kø fra flere meter foran inngangen og ned alle etasjene, kjente angsten komme og ville aller helst snu og bare storme opp alle trappene og ut i den friske luften igjen. Til tross for det så klarte jeg likevel å gjennomføre det, problemet var bare at jeg ikke fant det jeg skulle ha heller, så det ble egentlig litt bortkastet penger på billetten og ikke minst tid på og prøve å orientere seg inne i hallen... Heldigvis har solen skint i hele dag og det har hjulpet litt, men bare litt.

Nå sitter jeg og glor på eldgamle episoder av Akutten, har stort sett de fleste før men det er ikke så mye annet å se på akkurat nå.

Har lyst på pizza til middag, har kjøpt inn ost, saus etc. så jeg kan lage den selv men viljen til å styre med det er ikke helt på plass kjenner jeg. Frister mye mer å gå til pizzariet like i nærheten og kjøpe en der, men det koster masse penger så jeg burde heller bake min egen, har jo tross alt brukt penger på alt jeg trenger for å lage den selv. Sannsynligvis blir det hjemmelaget, om det blir, det frister nemlig ikke å gå ut for jeg har allerede skiftet og går ikke ut i min rosa pysjamasbukse, hihi:p

Ha en god lørdagskveld!<3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar