tirsdag 6. oktober 2015

Jeg klarte det!

Møtet jeg var på gikk overraskende bra, heldigvis! Jeg var hos NAV og med dem vet man jo egentlig aldri:p Jeg startet med å si at jeg hadde fått brevet i går ettermiddag og syns det var veldig kort frist. Jeg er veldig flink til å katastrofetenke veldig, spesielt når sånne ting kommer plutselig på meg. I tillegg fikk jeg hetta fordi jeg egentlig skulle hatt med en legeerklæring fra Solstrålen om situasjonen min sånn den et nå. Det var nemlig avtalen som ble laget på forrige møte, bare at det var ved annen avdeling og saksbehandler da. Saksbehandleren jeg var hos var fullstendig klar over den ekstremt korte fristen og han hadde ikke blitt overrasket om jeg ikke møtte opp i dag. Men det var jo bra jeg gjorde det, aktivitetsplanen min går nemlig snart ut og det hadde han sett, derfor skrev han en innkalling i full fart. Nå er det iallfall skrevet en ny aktivitetsplan og den varer lenge, det er litt godt for da trenger jeg ikke å tenke på det med det første.

Når møtet var ferdig gikk jeg lettet ut i solen og kjente at til tross for panikkanfallet jeg fikk på grunn av brevet i går, var det veldig bra at jeg klarte å omstille meg slik at jeg klarte og møte opp! 
Jeg bestemte meg for å ta en liten tur innom Bamsen og Karamellen, jeg trengte en klem og litt trøst. Heldigvis hadde de litt tid til meg, selv om jeg kom på en fryktelig travel dag. Og ikke minst var det veldig godt å få et par klemmer, da blir skuldrene mine litt lettere. Det har seg nemlig sånn at jeg har fått betennelse i munnen der jeg ble sydd, sannsynligvis. Jeg har snakket med tannlegen min og fått time hos henne i morgen formiddag, dessverre nevnte hun antibiotikakur... Og jeg som nettopp er ferdig med det! Men jeg kan ikke ta den sorgen på forskudd, det kan jo godt hende jeg slipper det for slt jeg vet.

Resten av kvelden skal gå til å slappe av, smårydde litt (kanskje, hihi:p) og glo på tv'en. I morgen blir det en travel og lang dag så jeg bør egentlig gjøre minst mulig i dag! Først er det time hos min herlige tannlege, så er det frivillighetsarbeid før jeg må hjem og bake boller. Min kjære "lillesøster" og mammaen hennes kommer på besøk nemlig. De er forøvrig ikke i familie med meg, bare kjære og gode kjente og sånn sett jo i familie da:p, men "lillesøsteren" er altså lillesøsteren jeg aldri fikk, hehe:p

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar