søndag 11. oktober 2015

Ønsker meg en god uke!

Endelig søndagskveld! Endelig er denne fryktelig lange og slitsomme uken over og det er jeg veldig glad for! Selvfølgelig har det vært litt oppturer men de er i veldig i fåtall i forhold til alle nedturene som har vært. Det beste er vel egentlig at smertene i munnen begynner å forsvinne, nå kan jeg gjespe og tygge mat og bare kjenne det litt, det er deilig det! Forrige gang var det langt ifra så vondt som denne gangen, men da slapp jeg også unna en betennelse i etterkant da.
Forhåpentligvis blir uken som kommer nå mye bedre enn den vi straks er ferdige med! Jeg håper dagene kan bli litt lettere og at jeg slipper å havne alt for langt ned i mørket. Jeg kjenner jeg er på vei nedover på grunn av alt som har skjedd og jeg gjør alt jeg kan for å bremse nedturen, kanskje det går, kanskje ikke... Hadde det ikke vært så kort tid mellom forrige utmattelse hadde jeg kanskje klart å hindre det enklere denne gangen.

Dagen i dag har bare blitt tilbragt i sofaen uten noe særlig fornuftig innhold, hadde ikke lyst til å gjøre så veldig mye. Planen var egentlig å strikke, har et stort prosjekt på gang til mamsen, hun skulle egentlig ha fått det i sommer men jeg ble ikke ferdig, nå må jeg prøve å bli ferdig før jul slik at det fremdeles kan gies som bursdagsgave og ikke går over til julegave...:p Jeg får bare prøve å ta meg selv i nakken og sette i gang med det igjen! Er jo heldigvis ikke så veldig mye igjen men jeg har mistet litt strikkelyst og da er det ikke så enkelt å gjøre ferdig ting som er påbegynt.
Dessverre har det vært masse tårer i dag, sånn som resten av uken, det er slitsomt! Jeg kunne ønske at jeg klarte å stoppe det slik at jeg ikke ender opp med å gråte en lang stund! Både Solstrålen og Fru Klem har lært meg metoder jeg kan bruke for å stoppe det, de bruker jeg iherdig, heldigvis funker de men det er langt ifra alltid...

I morgen skal jeg heldigvis til Solstrålen igjen! Uken har vært så lang så det er noe jeg virkelig trenger nå. Egentlig skal jeg trene hos Sangerinnen også, men hun er ikke der da så jeg får se om jeg dropper det. Burde jo egentlig ikke gjøre det men jeg kjenner at kroppen er veldig sliten og ikke helt på lag med meg, så tiden får vise om jeg drar innom eller ikke.
På onsdag kjøpte jeg meg en notisbok, planen var å skrive ned alt av spørsmål, tanker og ting som jeg vil si til Solstrålen. Da var hodet fullt av ting men det meste forsvant når jeg skulle skrive det ned. Nå står det bare tre ting der og jeg vet at det var iallfall det dobbelte, menmen...:p Jeg tar iallfall med meg boken, kanskje det dukker opp ting på veien dit.

Nå skal jeg ta kveldens siste antibiotika (etter den er det kun 9stk igjen:D), spise litt kvelds, ta en sovepille og finne sengen.

1 kommentar: