onsdag 14. oktober 2015

Snu primstaven og sett på ovnene

I dag, den 14.oktober er det første vinterdag og da skal primstaven snues. 
Dagen i dag lover forresten godt for vinteren, det sies nemlig at dersom det er godt vær får vi en god vinter og dersom det er kaldt vær får vi mye snø denne vinteren. I dag var det både godt og kaldt vær så det lover jo godt, spesielt når det er snakk om Vestlandet!:D Skinnhanskene mine måtte finnes fram og likevel skulle jeg gjerne hatt mer klær på meg. Fordelen var at det var deilig og fortsatt litt varmt i solen da, det var godt å kjenne at den fortsatt varmer litt!

Den ene ovnen som henger på veggen her i leiligheten ble også skrudd på i dag, det var så kaldt i leiligheten at jeg ikke klarte å vente lengre. Dessverre virker det som det er et kaldt bygg jeg bor i, i tillegg bor jeg jo på et rått sted så egentlig er det ikke så rart at det er kaldt sånn sett.

Jeg er forresten endelig blitt friskmeldt i forbindelse med betennelsen i munnen, tok den siste antibiotikapillen i morges også!:D Tror aldri jeg har gått på så mye antibiotika over så kort tid som jeg har gjort de siste 14dagene. Forhåpentligvis slipper jeg å ta mer på en lang, lang stund! 
I tillegg har jeg kjøpt meg nye joggesko, jeg går knapt i noe annet så da er det greit med sko som har gore-tex og tåler litt mer vann når det regner!

Ellers har dagen vært så som så, jeg tviholder på de små lysglimtene som har vært og prøver å glemme alt annet som har skjedd siden jeg stod opp. Kanskje blir morgendagen bedre? det gjelder å henge fast i det lille håpet!

Ha en god kveld!<3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar