tirsdag 13. september 2016

Årets siste bad!

Vet du hva?
I dag BADET jeg på Humleplassen! Kaldt? ja, absolutt men ikke verre enn at jeg klarte å ta en liten tur ut i elven. Det ble ikke så mye svømming akkurat da, det var det litt for kaldt for og så var det mye sterk strøm som gjorde at jeg ikke så bunnen så klart. På grunn av det turde jeg ikke å gå så langt ut siden jeg ikke visste hva jeg ville tråkke på av steiner og sånt, er greit å se hva man tråkker på altså:p Men nå tror jeg det er slutt på både vassing og bading for i år, selv om det er veldig varmt akkurat denne uken!

Egentlig skulle jeg på strikkeklubb i dag men huset vi holder til i var stengt pga noe arrangement et annet sted. Hang bare en lapp på døren om det, syns det var litt dårlig gjort at det ikke var kommet noe informasjon om dette før! Kunne gjerne ha vært informert litt bedre på facebook, eller forrige gang for den saks skyld, men men, jeg fikk vært ute istedenfor da. 

I morgen er det jo egentlig Humle-dag men dit skal jeg på torsdag istedenfor. Derfor har jeg en hel dag uten noe som helst av avtaler, problemet er bare at det er så mye jeg har lyst til at jeg ikke klarer å bestemme meg for hva jeg vil! Siden det er pent vær er det jo turer som frister, skulle gjerne hatt bil, da kunne jeg ha dratt flere steder i løpet av en dag! Muligens jeg lander på å gå på et fjell som er like i nærheten, for de to andre stedene jeg vil til har jeg jo vært en gang før. Hmm, må tenke litt mer på det, men vil jeg til sjøen må det planlegges i kveld pga bussene nemlig.

Nå er det straks "Fødeavdelingen" på FEM! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar