onsdag 7. september 2016

Ut på tur

I dag skinner solen og hva passer vel ikke bedre enn det når Humlen og jeg skal gå på tur!?:D Værmeldingen melder dog at det skal skye litt over etterhvert men så lenge det ikke regner går jo det veldig greit!

Vet ikke helt hvordan det går med fase 2 i søvnprosjektet Humlen og jeg holder på med da! Eeh, jeg klarer å våkne såpass at jeg får slått på dagslyslampen men så sovner jeg igjen, uten noen som helst problem! Alarmene ringer jo også klokken ni - den husker jeg ikke at jeg slår av... den halv ti vekker meg nok til at jeg forblir våken og da skal jeg jo egentlig stå opp men siden jeg ikke har våknet før det klarer jeg ikke det helt...:p Men jeg kan godt prøve en uke til for jeg lurer på om det faktisk hjelper litt, uten at jeg helt kan si det 110% sikkert da!

Nå ser det ut som skyene kommer... hmm, får ta med meg en regnjakke i tilfelle noen ikke-meldte dråper skal finne på å komme ned fra himmelen! Planen var egentlig å ta med kameraet for jeg regner med at jeg er der litt før Humlen men jeg tror ikke jeg gidder det likevel, hadde visst bare 29% batteri igjen... vet ikke om jeg liker det batteriet så godt, det går nemlig veldig fort tomt! jaja, har jo et nesten like godt kamera på mobilen faktisk, så da går det bra!

Nei, jeg får gjøre litt sånn at jeg kan gå om 12minutter og ikke måtte storme ut av døren:p

God dag til deg!:D

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar