fredag 30. september 2016

Oppsummering av september

Tenk at en hel høstmåned allerede er over!
Skjønner ikke helt hvor september er blitt av, syns den har gått rimelig fort!

I dag er det faktisk fem uker siden jeg var hos Solstrålen for siste gang og det har faktisk gått mye bedre enn jeg trodde, selv om jeg savner henne da! Senteret blir liksom ikke helt det samme uten deg, bare sånn at du vet det altså, Solstrålen!
Det hjalp nok veldig at jeg fikk en skikkelig avslutning med henne, hadde hun bare forsvunnet brått hadde det nok absolutt vært fryktelig vanskelig! det vet jeg av erfaring for Fru Klem forsvant uten forvarsel og det var alt annet enn lett altså! Men denne gangen fikk jeg muligheten til å avslutte et kapitel skikkelig, og selv om det var veldig trist at hun sluttet så var det veldig bra at det ble som det ble! Som Humlen sa så er det en god læring for meg! Og så har jeg jo heldigvis Humlen med meg videre.


Ellers har september vært litt slitsom! mye smerter i beina, spesielt forrige uke! men sånn er vel bare denne sykdommen... Heldigvis har Yogamesteren min, aka Humlen, lært meg masse mindfulness som jeg kan bruke for å roe ned smertene! Det hjelper dessverre ikke når smertene har bikket et visst punkt men før det punktet kan jeg klare å få det litt bedre, men ennå har jeg mye å lære der tror jeg!

Søvnen har vært så som så men det virker som om søvnprosjekt del 2 kan funke på meg! Det med dagslyslampen i en times tid hver morgen! er ikke mange kvelder jeg har vært oppe etter klokken tolv de siste ukene, ja, jeg har vært våken da flere ganger men som regel har jeg ligget i sengen min. Etter at jeg kjøpte meg dab+-radio pleier jeg også, ofte iallfall, å sovne til radioen, digg med sleep-funksjon!:p Jeg kan telle på en hånd hvor mange ganger jeg har sovet på dagen, tror jeg er oppe i tre, muligens fire ganger i løpet av måneden, er ikke så aller verst det altså! Tror Humlen godkjenner den:p Og i tillegg har jeg faktisk gått fra TI alarmer til kun FIRE, det er faktisk grådig imponerende når det gjelder meg altså! 

Ooo, jeg har forresten ikke tatt en eneste imovane siden slutten av juli! (mulig det var i begynnelsen av august) jeg har fortsatt tre piller liggende men de blir værende i pakke oppi skuffen til det virkelig er krise - at jeg ikke har sovet på tre døgn eller noe sånt, eller at de går ut på dato! regner med at det ender med at de må leveres inn pga utløpsdatoen:p Humlen og jeg snakket nemlig om sovemedisin men hun har jo ikke lov å skrive ut medisiner og kan derfor ikke gi anbefalinger om det. Men for søvnprosjektets del vil det forklundre alt om jeg tar en imovane, det gir meg heller ikke noe god søvnkvalitet, selv om jeg sover en hel natt uten oppbrudd. Så derfor er det like greit å la være, så lenge jeg ikke klikker pga søvnen da og en lege sier at jeg må ta det, da er det greit:p

Jeg har startet på strikkeklubben! var kanskje ikke like vellykket som Humlen og jeg håpet på, sånn med tanke på alderen til de andre som er der! jeg vet at hun håpet at jeg ville få kontakt med litt mer jevngamle personer enn hva gjennomsnittsalderen der er altså! men det er jo bedre enn å ikke gå på noe som helst da. For ved å gå der så lærer jeg jo at folk flest er greie, det er jo det vi ønsker, men samtidig så sa også Humlen at jeg ikke bare kan øve på pensjonister for de er ikke utfordrende nok og de er (som regel) bare snille og kjekke! Heldigvis har jeg yogaen da! der er det litt mer spredning i alderen og jeg tror det bare er to over femti, resten er yngre, noen til og med yngre enn meg!

Så må vi jo ikke glemme gode Fysio-damen! en herlig dame som virkelig kan å pushe meg på treningen og det er bra! Hun er veldig flink til å se det jeg fremdeles får til med beina, er jo fortsatt mye men sånne små ting og det er jo veldig godt å høre, spesielt når dagene er dårlige!

Det har vært storproduksjon når det gjelder strikking, dog litt sakte den siste uken da, men masse garn har blitt forvandlet til lekre luer. Tror oktober skal brukes til å strikke litt andre ting også, kanskje muligens:p 
Nedtellingen til neste time hos nevrologen min har startet, fortsatt laaaangt frem i tid men den kommer før vintermånedene kommer og det er jo greit!

Helt sikkert noe mer jeg burde ha skrevet om men jeg kommer ikke på noe i farten nå altså! har sittet å lest igjennom notatene i dagboken min for denne måneden:p Så nå tror jeg at jeg skal roe ned litt og så finne sengen! Hva morgendagen bringer har jeg ikke helt bestemt meg for, storm melder regn og yr melder sol og litt regn, forhåpentligvis har yr.no rett!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar