mandag 12. september 2016

Skogstur og litt mer:)

I dag har jeg hatt en veldig deilig tur i skogen! jeg skulle jo til Fysio-damen men det var jo ikke før langt ut på ettermiddagen, nesten, så jeg måtte finne noe å gjøre på på forhånd. Derfor pakket jeg bok og kamera og dro avgårde. Jeg fikk ha hele skogen for meg selv, møtte ikke noen andre, og kunne nyte stillheten og roen skogen gir uten noen forstyrrelser:D Planen var egentlig å gå til en benk og sitte der å lese litt men så fant jeg en sti jeg bare måtte sjekke ut! Jeg gikk et godt stykke innover, der kom jeg til en gapahuk som helt sikkert tilhører en barnehage i området, det var iallfall en fin plass. Stien gikk videre men jeg hadde ikke tid til å gå mer innover siden jeg skulle tilbake også:p
Det ble tatt masse bilder men kameraet ligger dessverre i gangen og jeg sitter plantet i sofaen, så det får bare være:p 

Så var det tid for trening, Fysio-damen fikk ikke med seg at jeg kom for jeg gikk "bakveien" til sykkelen. Så når klokken var litt over tre fant jeg ut at jeg nesten måtte finne henne og si at jeg var kommet siden hun ikke hadde sett meg:p Jeg kommer nemlig en liten stund før timen slik at jeg kan varme opp ved å sykle. Det ble litt intensiv trening for beina, myyyye balansetrening, det kjennes veldig, både på godt og vondt, men mest godt akkurat nå heldigvis! Vi øver mye å stå på hæler men det fungerer ikke lengre, tærne kommer litt opp men resten av foten er plantet i bakken uten en eneste sjans til å holde seg oppe...

Øyet mitt klarer ikke helt å bestemme seg for om det er betent eller ikke... jeg kjenner klumpen på nedre øyelokk men jeg ser den ikke, ikke ser jeg så veldig hoven ut heller, tror jeg da. Siden det ikke kommer gørr ut av det så lar jeg det være og ser det an et par dager. Blir det verre får jeg heller ta en telefon til legekontoret og høre.

Ooo, jeg har en som jeg må finne på gave til, gaveønskene hennes passer ikke helt for en 18åring, altså, det er det hun vil ha og det er jo greit, bra at hun har ønsker! Meeen, jeg vil legge litt mer penger i det og har også lyst til å at det skal være mer langvarig og ikke bare dilldall. Derfor har jeg funnet ut at jeg skal finne et bilde og printe det ut på et lerret eller noe sånt. Så har du tips til hva slags motiv jeg skal velge? Natur? dyr? noe annet? jeg har nemlig alt for masse bilder å velge mellom!

Nå skal jeg en snartur på butikken, må ha yoghurt eller noe sånt sånn at jeg har lunsj på strikkeklubben i morgen. Man kan kjøpe lunsj der men det er bare brødmat, noe min mage ikke er særlig glad i lengre!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar