torsdag 1. september 2016

Velkommen kjære Høst!

Høsten har åpnet døren sin nå, en årstid som jeg ikke er så innmari glad i da jeg lett kan bli skikkelig deppa! Det gjelder egentlig alle årstidene, på en eller annen måte, men høsten og vinteren er litt verre... Jeg startet iallfall høstens første dag ved å dra til Bamse og Karamell! nå har vi ikke sett hverandre nesten åtte uker så det var virkelig på tide! Og så fikk jeg de aller beste klemmene og det er alltid godt! 

Årets høst blir litt merkelig og litt rar siden jeg ikke har Solstrålen her lengre. Men noe av det hun sa til meg første timen etter ferien hennes var at hun både tenker, håper og tror at dette blir en bra høst for meg! og sånn innerst, innerst inne kjenner jeg at jeg har den troen jeg også! (iallfall litt av den!)
Nå er ikke "øyebetennelse" noe kodeord for å få akuttime hos henne og neste gang jeg trenger time hos en lege er det Raketten jeg i teorien skal til, men jeg kan alltids prøve å krangle meg til time hos en av de andre legene da!:p Heldigvis er jeg fryktelig sjelden syk, altså type feber, halsbetennelse, lungebetennelse, ørebetennelse osv., og dermed er behovet for vanlige legetimer veldig liten! Og joda, jeg er jo kronisk syk men siden jeg ikke går på noen medisiner for det er det ikke nødvendig med noe fast oppfølgning der. Så klart, sykdommen min krever jo oppfølgning men det er en spesialist som må gjøre og det får jeg på sykehuset. 

Samtidig er det første høst som Humles pasient da og som Solstrålen sa så er jeg i veldig gode og trygge hender hos henne! I dag er det faktisk hele fem måneder siden jeg var hos henne for aller første gang, eller, det var i går. Jeg skjønner ikke helt at det har gått nesten et halvt år allerede!  Og hun gir uansett ikke slipp på meg med det første, det har vi nemlig en avtale på!


En annen ting som er annerledes i år er jo at jeg bor her jeg bor, en helt ny plass og hittil har jo det gått veldig bra å bo her! Noe jeg er innmari glad for og håpet er jo at det at jeg flyttet også skal hjelpe meg i alt det andre! Nå har jeg jo for engangs skyld, virker iallfall sånn, klart å lande et sted! det er lenge siden jeg har klart å lande skikkelig der jeg har bodd, iallfall så mye som nå! Og enda kan jeg nok lande enda mer tror jeg!

Forhåpentligvis blir dette en litt tørrere høst enn det sommeren har vært! akkurat i dag ser det ikke så veldig lovende ut men det er jo tross alt bare 1.september da:p Dette skrev jeg før jeg dro hjemmefra for åtte timer siden, men regnet kom så solen tittet bare innom en liten stund.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar