mandag 5. september 2016

En lang mandag!

Dagen i dag har vært fryktelig lang! Jeg har bare vært hjemme i ti minutter i skrivende stund, dro hjemme fra klokken ett... er kjempetrett men måtte bare lande litt i sofaen samt spise litt kvelds før jeg finner sengen! Egentlig har jeg ikke gjort så mye for jeg skulle til et koselig sted i kveld, blant annet innebar det en klem fra Karamell og en veldig ivrig vinkende Bamse!:D Og pga de to var det veldig verdt det å være ute så sent!<3 (jeg liker nemlig absolutt ikke å være ute om kveldene, spesielt ikke når det er mørkt!) Men det har likevel tært veldig på kreftene mine, noe jeg ikke har så veldig mye av i utgangspunktet...

Det føles litt som om jeg er blitt en zoombie, ting går litt på autopilot og jeg bare gjør det fordi det er det som er vanlig å gjøre, det føles iallfall nesten sånn ut! Nå har jeg gått i ganske mange uker uten en eneste natt med skikkelig søvn! så og si hver eneste natt har det vært et eller annet og jeg tror også at jeg har våknet minst en gang i løpet av natten, iallfall i 98% av nettene. Flere av oppvåkningene har også vart over lengre tid, jeg eier ikke tidsperspektiv om natten så jeg kan virkelig ikke svare men en del av de har nok vart i minst en time! 

Siden Humlen og jeg driver med søvneksperiment vet jeg ikke helt hvor greit det er med sovemedisin, jeg glemte nemlig å spørre om det så det bare må jeg huske på onsdag! Innimellom har jeg jo nemlig tydd til imovane, det frister det veldig å gjøre nå også! jeg har heldigvis tre stykker igjen som Solstrålen skrev ut til meg for noen måneder siden (da ender det sikkert opp med at jeg tviholder litt på de og bare vurderer å bruke dem når det virkelig trengs) men det er nok ikke noe problem å få en ny resept om jeg ringer legesenteret og spør fint. Jaja, nå er det uansett alt for sent å ta en for i kveld, så jeg får heller ta det på onsdag når jeg har snakket med Humlen!

Hva som skjer i morgen vet jeg ikke helt, er jo strikkeklubb og jeg må nesten gi det en sjanse til, kan jo hende det er noen på min alder som dukker på! Men om jeg skal på det må jeg finne sengen nå og siden jeg både har fått litt varme i meg og litt kvelds kan jeg legge meg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar