fredag 16. september 2016

Smelter vekk

Denne uken har vært helt fantastisk, iallfall værmessig! Man smelter jo nesten helt vekk jo!
Skulle jo absolutt ikke tro at det er midt i september når man ser på gradestokken eller er ute altså. Nå ser det derimot ut til at gradene skal synke en god del i uken som kommer, foreløpig er det ikke meldt regn så det er jo greit da!

Jeg har ikke gjort så veldig mye sprell, utenom å bade på tirsdag da:p Det ble ingen tur på onsdag da solen aldri kom frem, tåken bestemte seg for å bli værende. Istedenfor ble det en tur til Humlen, jeg våknet nemlig til en melding fra henne om jeg ville komme da istedenfor i går. Det passet veldig bra siden jeg skulle treffe noen fjerne slektninger som kom til byen i går.

Dagen i går ble lang, fryktelig lang, og jeg var totalt utslitt når jeg kom hjem men det var likevel så verdt det! Jeg har jo ikke akkurat den største familien så derfor er det ekstra kjekt å treffe de som er, spesielt når vi ikke bor i samme land! Jeg fikk invitasjon til å komme på besøk til de, det hadde vært innmari koselig og siden jeg ikke har hatt noe særlig ferie i år har jeg veldig lyst til å prøve å få det til! Det er et godt stykke, det går ingen direktefly, så enten kan jeg ta toget til Oslo og bussen videre eller fly til Stockholm og ta buss derfra. Toget er jo det billigste men jeg vet ikke helt om jeg skal satse på en så lang stillesittende tur med beina mine... eventuelt kan jeg jo kjøpe to billetter hvis jeg får tak i noen til 249,- for da har jeg jo litt plass for meg selv. Hmm, må tenke litt på det rett og slett, skal jeg bare være der en helg blir det jo fryktelig lang tur for få dager men jeg kan sikkert få være der litt lengre:D

Nå går det i luestrikking, jeg kan nemlig være med på et julemarked i begynnelsen av desember om jeg vil. Så da gjelder det å strikke opp et lager av litt ting og se hvor mye jeg ender opp med når det nærmer seg. Hva resten av helgen skal gå til vet jeg ikke helt, det eneste jeg vet helt sikkert er at den skal være betraktelig roligere enn forrige helg, og selvfølgelig strikking!

Tror jeg skal tine litt pizza, eier ikke matlyst i sånn her varme men det er jo lurt å få litt mat i seg likevel!

God kveld og god helg til deg!<3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar