torsdag 26. oktober 2017

Dette har vært en lang dag, jeg er mega trøtt og har helst lyst til å bare krype under dynen og sove! Men det går ikke helt ennå dessverre. Jeg må skrive ferdig arket mitt til i morgen, få det printet ut og ikke minst lagt det i sekken. Så må mobilen få seg litt strøm da den sluknet helt i sted, da må jeg være våken for jeg liker ikke å ha den på lading om natten. Og så må jeg finne frem alt jeg skal gå med sånn at det er klart! Det er ikke bare bare å skulle være på Haukeland tidlig om morgningen altså!

I formiddag var jeg på en herlig yogatime hos Sommerfuglen! Vi var bare fire stykker som kom og det betyr god boltreplass:p Det gikk i mye bakoverbøyninger, litt twister og foroverbøyninger, så jeg er innmari spent på hvor mye gangsperr jeg kommer til å våkne opp med i morgen!

Istedenfor å gå hjem fant jeg ut at jeg ville ta bussen. Det betyr at jeg må gå et lite stykke, vente egentlig ganske lenge og bruke dobbel så lang tid på å komme meg hjem som om jeg hadde gått. Unødvendig egentlig men noen ganger bare blir det slik. Og i dag er jeg veldig, veldig glad for at det ble slik! For når jeg vandret rundt på matbutikken i håp om å finne noe fornuftig å kjøpe møtte jeg på selveste Solstrålen! Jeg ble så forfjamset av å plutselig se henne igjen og visste ikke helt hva jeg skulle si. Men det var veldig koselig å se henne igjen da!:D

Nå skal jeg spise litt kvelds, glo litt på tv og etterhvert, og forhåpentligvis ikke så alt for sent, finne veien til sengen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar