mandag 2. oktober 2017

Druknet i regnet!


Solen skinte, bakkene tørket og jeg valgte derfor å droppe regnbuksen, var det smart gjort? Nope, ikke i det hele tatt! Har jeg lært noe? tja, kanskje! Men det er nok likevel en stor gjentagelsesfare!

Jeg var hos verdens hyggeligste skodame hos ortopedsenteret mitt! hun er en kløpper i å finne sko til folk har jeg inntrykk av! Man kan prøve nesten alle skoene om man vil, og har de ikke størrelsene inne så bestilles de uten problem! jeg digger de rett og slett! Og etter å ha vært der fant jeg ut at jeg skulle dra til Nøstebarn, der åpnet slusene i himmelen seg og det plasket ned bokstavelig talt... 

Likevel fant luringen Live ut at hun like gjerne kunne gå til Nesttun pga. dårlig busstilbud, tar bare ti-tolv minutter, sa damen i butikken. Og da Live hørte det var valget enkelt siden det var 20min til neste buss skulle kjøre forbi, dermed la hun i vei. Men på veien ble hun sprutet ned flere ganger av idiotiske sjåfører som ikke tok hensyn og bare kjørte på, tråkket i et par vanndammer og ble virkelig kliss våt fra topp til tå... Heldigvis hadde damen rett, jeg brukte bare tolv minutter til terminalen!

Når jeg gikk ombord i bussen surklet det i skoene og når jeg kom hjem kunne jeg vri opp ullsokkene, tærne var forvandlet til skrukketær og det meste jeg hadde på meg var vått, noe mer enn annet... Likevel var det verdt det, for med meg hjem hadde jeg både nye sko og ullgenser fra Nøstebarn:D Det hadde vært digg om de hadde hatt kjoler og skjørt til voksne altså! 

Nå oppdaget jeg nettopp at "Big Bang Theory" har startet ny sesong, så den skal jeg se! siden skal jeg nok poppe litt popcorn siden jeg ikke gjorde det i går, lage litt te og glo på enda mer tv:p

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar