søndag 29. oktober 2017

Følgesuvennen min

Min "kjære" følgesuvenn utmattelsen dukket jo opp igjen i går, absolutt ikke uventet men likevel er den ikke velkommen! Dessverre puttet jeg nok veldig mye energi i den i dag... jeg har nemlig vært på farten i litt for mange timer, og det er jo det stikk motsatte av det jeg bør gjøre når følgesuvennen er på besøk! Men, men, det er ikke så veldig mye å gjøre, bortsett fra å sette ned tempoet ekstremt mye da. Noe som er lettere sagt enn gjort...

Til tross for at jeg er fryktelig utmattet gleder jeg meg til i morgen! Det er jo årets happening vil jeg si, iallfall en av de!:p Tror jeg skal snakke med Tulipanen sånn at hun ikke setter meg til flere oppgaver enn jeg bør gjøre! Og dessuten kan jeg jo bare ta det fullstendig med ro på tirsdag, da kan jeg ligge i sofaen under et ullteppe hele dagen om jeg vil det!

Nå sitter jeg i sofaen og burde egentlig legge meg, men det tror jeg ikke vil skje med det første... Beina er endelig blitt varme men smertene er crazye, mildt sagt! jeg har lyst til å rive av meg håret og hyle mot månen som skinner så vakkert der ute... Jaja, heldigvis kan jeg glo på tv, å ha noe å høre og se på når CMT`en brøler på sitt verste er alltid greit!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar