søndag 1. oktober 2017

Blås-bort-dagen!

Jeg tror det er årets blås-bort-dag i dag altså! Ute blåser det ekstremt mye! Heldigvis trenger jeg ikke å gå ut, da hadde jeg nok lettet og blåst langt avgårde! I sted måtte jeg ut og redde en stol som veltet, i tilfelle vinden ville låne den la jeg den inntil veggen og satte bordet utenpå, forhåpentligvis holder det seg der!

Tidligere i dag skinte solen men gikk jeg ut? nope, jeg satt inne og glodde på tv og det gjør jeg fremdeles. Men det er jo søndag så da er det jo greit, haha:p Og i tillegg så har jeg strikket en del, så noe fornuftig har jeg jo faktisk gjort i dag da!:D

Denne uken som kommer skjer det også masse! I morgen skal jeg et godt stykke avgårde, så timen hos Fysio-damen går ut sånn at jeg kan få meg noen sko istedenfor:p Og resten av uken er som vanlig, mulig yogaen på torsdag blir byttet ut med Bamse og Karamell, jeg håper jeg får det til! Og så er jeg litt fristet til å droppe strikkeklubben, noe som nesten aldri skjer faktisk... men jeg trenger ikke å bestemme meg før tirsdag, så jeg lar den tanken fare sin vei akkurat nå!

Nå tror jeg at jeg skal poppe litt popcorn og glo litt mer på tv! Er litt trett, så forhåpentligvis kan jeg legge meg i fornuftig tid.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar