onsdag 4. oktober 2017

En lang onsdag

Denne dagen har vært lang, og jeg har kanskje vært litt for mye på beina. Dessverre startet dagen alt for tidlig for min del men jeg hadde heldigvis god tid, så med andre ord kunne jeg ligge under dynen og høre på regnet og radioen ganske lenge!:p

Gårsdagens PC-handling førte til at jeg ble kjørt fra dør til dør når jeg skulle til Humlen, eieren kom nemlig og hentet den og sa at hun kunne kjøre meg:D Det var ganske greit med tanke på været ute altså! Heldigvis var jeg godt kledd, flere lag med ull og ikke minst de nye kule skoene mine!:D


Hos Humlen ble det til at vi gjorde yoga nesten hele timen! Vi har jo allerede konstatert at mye av frykten som jeg har i meg sitter i beina, derfor syns hun det var veldig interessant det som skjedde forrige uke når jeg var på yoga hos Sommerfuglen. Det hadde jeg allerede regnet med at hun kom til å gjøre, vi kjenner jo hverandre litt etter halvannet år, hehe:p Yogastunden var veldig god og egentlig kunne den godt ha vart enda lengre!:p Når jeg gikk ut av kontorområdet hennes var det som om det svevde et ullteppe like utenfor døren klar til å omfavne meg og bare passe på meg!

Egentlig hadde jeg veldig lyst til å dra hjem, drikke te, høre på lydbok og strikke! Men det gikk ikke, jeg skulle nemlig til byen og gå på kafe med to tidligere naboer. Det var koselig å se de igjen men vi endte opp på en kafe med masse bråk, så det var litt slitsomt siden jeg hadde en lignende dag i går. På bussen hjem igjen holdt jeg på å sovne, jeg var så hinsides trett der jeg satt og hørte på lydbok! Ikke hjalp det at folk rundt meg sovnet en etter en heller. Men plutselig var det både sjåfør- og bussbytte, det var litt greit for da fikk jeg litt luft på de få metrene jeg måtte gå:p Dessverre kom styrtregnet like før jeg skulle av, så siste stykket hjem var våt!

Nå sitter jeg og vurderer sterkt om jeg skal droppe morgendagens yogatime hos Sommerfuglen eller ikke! Håpet var å besøke Bamse og Karamell men det går ikke likevel... Så da er spørsmålet om jeg skal finne på noe annet eller om jeg skal gå på yoga som vanlig! Jeg må bestemme meg allerede nå i kveld da det må avbestilles minst tre timer før, for ellers så mister jeg et klipp og det er jo litt kjipt! Tror jeg skal lage meg litt kvelds mens jeg tenker, og kanskje en kopp te!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar