onsdag 17. januar 2018

I dag våknet jeg til masse, masse deilig snø som bare lavet ned fra himmelen som store vakre flak! dessverre var det +grader så det var ikke så mye som la seg da, men det gjør ikke så veldig mye sånn egentlig da:p 

Det ble til at jeg tok beina fatt når jeg skulle til Humlen, det er jeg glad for at jeg gjorde, for det var nemlig veldig deilig ute! Hos Humlen var det mye prat om mye forskjellig! Vi har laget en plan for en dag om noen uker, da skal vi på utflukt, hun kalte det for et eller annet men jeg klarer ikke å komme på ordet akkurat nå. Det kommer til å dukke opp, men tydeligvis ikke mens jeg skriver dette her:p Men iallfall så skal vi til stedet jeg bodde i barndommen min, nemlig det stedet som jeg ikke har vært på på over halvannet år nå. Dette har vi snakket om før, men det begynner å bli ganske lenge siden nå. Jeg måtte sjekke dagboken min og hun nevnte det så vidt det var i juni i fjor, det var sist gang det var oppe. Håpet mitt var jo at Humlen bare skulle glemme det, hun har jo for så vidt gjort det men så dukket det opp som et tema igjen i dag...

Å dra dit alene er fullstendig, fullstendig, fullstendig utelukket altså! Men å skulle dra dit i lag med henne er kanskje noe som kan gå, om ikke så bra så iallfall, og forhåpentligvis, greit. Så det er vel en form for eksponeringsterapi-tur rett og slett vi skal på. Vet ikke helt om jeg ser så veldig frem til det men fordelen er at Humlen skal kjøre, så i verste fall kan vi sikkert bare snu.

Vi snakket også om lille Live, hun har vært fryktelig mye fremme den siste uken! Men fordi jeg har latt henne få være her har det gått mye bedre! Natt til forrige torsdag ville hun f.eks. bare si noe om damen jeg hadde vært hos, nemlig Humlen, og når hun hadde fått sagt det hun hadde på hjertet forsvant hun, det var som om hun bare fløy til værs og forsvant. Det er noe med måten jeg møter barnet i meg selv på og å si noe om at det er greit at jeg hadde det tøft som liten, det er ikke greit det som skjedde, men det er greit at det var tøft og vanskelig!

I morgen er det yoga hos verdens beste Sommerfugl!:D Det gleder jeg meg grådig mye til! Nå derimot skal jeg starte turen mot sengen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar