onsdag 31. januar 2018

Feiret januars siste dag!

Altså, januar kan være en helt fantastisk måned! en skikkelig nydelig vintermåned! Men årets utgave har vært mer tung, tøff og våt enn solfylt og vakker... Noen dager har jo vært fine, klare og glitrende, men det har ikke vært så mange av de dessverre. Men i morgen derimot, da begynner februar! håpet mitt er at den blir bedre enn hva januar har vært! I tillegg skjer det jo en del spennende ting, blant annet Tromsø-tur! 

Hos Humlen ble det pratet mye, som vanlig, hihi! Blant annet Tromsø-turen, "lille Live", tanker om søknad om ung ufør, nav, økonomi, relasjoner - spesielt med tanke på relasjoner med andre på min egen alder, "telefonene" fra kroppen, smertene i beina og en hel del mer! Som vanlig forsvant timen fryktelig fort! Jeg tror aldri jeg har følt at en time hos henne har vært lang egentlig. Men vi jobber veldig bra sammen da, og ingenting er bedre enn det!:D 

Jeg måtte rett og slett feire at dette er den siste dagen i januar! Så etter at jeg hadde vært hos Humlen stormet jeg bort til konditoriet, kjøpte et kakestykke og stormet videre bort til bussterminalen i håp om at jeg skulle rekke skolebussen. Det gjorde jeg heldigvis! bussen var til og med litt sen, flaks for meg!:D Men når jeg kom hjem fant jeg ut at kakestykket måtte vente, jeg var nemlig alt for sulten til å spise det. Derfor ble det litt middagsrester og deretter spiste jeg kakestykket:p


Resten av dagen har vært skikkelig energiløs. Jeg krøllet meg sammen i sofaen med "peis" på TV-en, ullteppe og lydbok, men til slutt måtte jeg bare komme meg på yogamatten for at jeg ikke skulle sovne! heldigvis fikk jeg akkurat nok energi av en liten yogaøkt sånn at jeg slapp og sovne!

I morgen skal jeg til Sommerfuglen som vanlig, håpet er at jeg kan kjøre bort dit for da kan jeg ha med min egen yogamatte:D Værmeldingen melder pent men kaldt vær, så jeg må se an bakken og håpe på at det ikke har fryst noe i natt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar