tirsdag 2. januar 2018

Velkommen tilbake, kjære hverdag!

I dag startet endelig hverdagen igjen! Den har jeg egentlig lengtet etter i flere dager for å være ærlig! altså, det er helt okay med ferie men hverdagen er egentlig best, iallfall nå for tiden!

Dagen startet med en sms fra Humlen som trengte å flytte timen min en halvtime, det var egentlig helt greit for da hadde jeg tre kvarter ekstra jeg kunne tilbringe hjemme, dermed kunne jeg ligge litt ekstra lenge i sengen, haha!:p Timen var veldig bra! vi snakket om fryktelig mye forskjellig, både koselige ting og ting som gjorde at jeg ble både lei meg og trist, tårene trillet også. Men å gråte hos Humlen er ingen problem, heldigvis! 

Når jeg var ferdig hos henne dro jeg til byen, målet var Elkjøp sin mobilshop, jeg trengte nemlig sårt en ny mobil ettersom den jeg hadde fra før av er stappa full! Ingenting kunne oppdateres og jeg hadde knapt noen få MB igjen, sånn går det når man bare har 16gb lagringsplass, haha!:p Men nå har jeg hele 64gb og regner med at mobilen vil vare lenge!:D Mannen i butikken spurte om jeg trengte deksel, noe jeg jo gjøre, men han hadde jo bare sånne gørrkjedelige og rådyre deksler, så det ble til at jeg takket nei! Når jeg kom hjem fant jeg ut at jeg skulle sjekke eBay og det var lurt, der fant jeg nemlig et råkult deksel til bare knappe 40kr, så det dukker forhåpentligvis opp i postkassen min om ikke så alt for lang tid!

Hva jeg skal finne på i morgen vet jeg ikke helt, onsdager er jo terapidagen min, bortsett fra denne uken da:p Tror jeg må ut på garnshopping rett og slett! det er alltid gøyt!:p På torsdag skal jeg heldigvis til Sommerfuglen og gjøre yoga, det gleder jeg meg innmari mye til altså!:D

Nå skal jeg spise litt kvelds og forhåpentligvis klare å være i seng før det er alt for sent!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar