tirsdag 30. januar 2018

Januars siste tirsdag

Det var litt deilig å få det brevet fra NAV som dukket opp i morges! Men samtidig så begynner jeg å tenke litt, betyr dette at jeg er nødt til å vente enda et år før jeg kan få søke om ung ufør? jeg håper virkelig ikke det! Nå har jeg gått med dårlig økonomi i flere år, er snart fire år siden jeg fikk dagpenger nemlig. Altså, jeg er super takknemlig for at jeg får arbeidsavklaringspenger! det er ikke det! men det hadde vært grådig greit å slippe og måtte tenke på penger hele tiden! Jeg har lyst til å leve litt på en måte! sånn jeg gjorde litt mer når jeg hadde litt mer inntekt når jeg jobbet som vikar i skolen! Bare det å kunne slippe å sende meldekort, ha mulighet for å søke om lån, reise til utlandet uten tillatelse, osv. osv. Sååå det blir spennende å se hva som vil skje når Humlen og jeg skal på møte med saksbehandleren min i NAV en eller annen gang til våren!

På strikkeklubben var det fryktelig masete, som vanlig! Men vi fikk litt trekkspill-musikk og en ufrivillig tur ut av huset:p Ellers har jeg endelig lært å sy vestmannarenning, forferdelig vanskelig men jeg klarte det til slutt!

Nå ser jeg på Pascals konditori, resultatet av det er at jeg har fryktelig, fryktelig lyst på sjokoladekake! Derfor har jeg bestemt meg for at etter at jeg har vært hos Humlen i morgen skal jeg gå på konditoriet like i nærheten og kjøpe med meg et stykke rådeilig stykket med sjokoladekake!:p

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar