mandag 17. april 2017

Helligdagslover og solfylte perioder

Å legge seg like tidlig i går som på lørdag var ikke så veldig lett nei, men jeg kom meg i seng til halv elleve da. Det er jo ikke verst når det er snakk om meg, haha! 

Dagen i dag har vært rolig, heldigvis har solen skint masse, iallfall i perioder, og jeg har sittet ute og lest, det var deilig! Dessverre måtte flere naboer bråke med høytrykkspylinger, tror de glemte at det er 2.påskedag og dermed helligdag i dag altså, men jeg har en følelse på at det ikke er så veldig mange som tenker på sånt lengre. Og helligdagsloven er tydeligvis noe folk i området ikke kan så veldig mye om... hadde jeg vært huseier hadde jeg muligens kranglet litt, rett og slett fordi de drev med veldig bråkete ting og andre, deriblant jeg, gjerne ville nyte det deilig været, men jeg lar det gå, spesielt fordi huseieren var en av de som bråkte!

I morgen starter heldigvis hverdagen igjen! det er jeg veldig glad for! sånne helligdager blir så ekstremt lange og ofte litt ensomme, noen ganger blir det så veldig tydelig at man er alene, spesielt om man ser alt som legges ut på facebook hvor "alle" andre har noen å være med. 
Tirsdager betyr forøvrig strikkeklubben!:D men hva skal jeg strikke på? tja, si det! Har et hemmelig prosjekt men det er så knotete og smått at jeg ikke kan skravle og strikke samtidig! Hmm, det får vel bli det vanlige, så kanskje jeg blir ferdig med det snart!:D

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar