fredag 21. april 2017

Påsken skal ikke vare helt til jul nei!:p

Da var helgen allerede kommet, syns nettopp uken startet jeg!:p
I dag, som nesten alltid om fredagene, har jeg vært hos Fysio-damen, der var det tøying og bøying og knaing. Fikk også med meg en megasvær regning, jeg hadde visst regnet riktig i går, jeg har nemlig nådd egenandel-grensen. Dessverre var regningen litt for lav til at jeg får igjen penger men det løser vi bare med at hun får cash neste time, da har jeg nemlig betalt over 200kr sånn at jeg får igjen penger! 

Etter at timen hos henne var ferdig turet jeg som vanlig langt avgårde. Egentlig hadde jeg tenkt å dra til favoritt-pizzabakeren min og kjøpe meg en trøstepizza pga påskeaften men det må jeg utsette litt. Årsaken er rett og slett været! jeg vet ikke om varmebagen er vanntett nemlig, og jeg vil helst ikke ha en våt pizza!:p Faktisk har det snødd her! Ikke bare litt men masse, takk og lov var det ingenting som la seg! tenk det da, snø 21.april! Ikke akkurat det man ønsker seg når april nærmer seg slutt! 

I morgen skal formiddagen gå til noe kjekt, forhåpentligvis da! Det innebærer å være ute i et par timer, nå ser værmeldingen veldig lovende ut, iallfall den delen hvor jeg skal hjelpe til:p Men uansett så må jeg nok kle meg veldig godt for det skal blåse skrekkelig mye!

Nå har jeg forresten ryddet vekk påsken, tenkte det var greit å gjøre sånn at det ikke blir stående for lenge fremme:p Julegardinene mine hang jo fremme til påske, så i akkurat det tilfelle stemte det at julen varte helt til påske, hahaha:p

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar