mandag 24. april 2017

Merkelig!

I går kveld skjedde det noe litt merkelig men samtidig en veldig god ting da! Jeg hadde lagt meg, skulle egentlig sove men det var det visst ikke snakk om! Da la jeg plutselig merke til at beina var så og si SMERTEFRIE! Når var de det sist? jeg aner virkelig ikke, det er så lenge siden at jeg ikke kan huske det! Eller, jeg har opplevd små, små perioder hvor jeg har kjent veldig lite til smertene men ikke så lenge som dette! Heldigvis sovnet jeg, jeg var nemlig etterhvert ganske trett og trengte å sove etter en lang og trett søndag, selv om det var veldig deilig med litt smertepause! 

Allerede i halv syv-tiden våknet jeg, beina var fremdeles så godt som smertefrie og jeg måtte faktisk kjenne på beina for jeg trodde ikke helt på dette her. Men det stemte fremdeles og nok en gang sovnet jeg. Så, når alarmen ringte halv ni trodde jeg at jeg hadde drømt alt sammen, men det hadde jeg ikke, det var virkelig! Beina var fremdeles uten særlig smerter og jeg turte knapt å stå opp i frykt for å trigge smertene til å dukke opp igjen. Men opp måtte jeg, magen skrek etter frokost og jeg trengte å bevege meg.

Dagens plan var egentlig å gå på tur men pga den helt ekstreme vinden som uler rundt hvert et hjørne fant jeg ut at det var like greit å finne på noe annet. Så da la jeg om planene og dro til fretex istedenfor, på bussen dit kom selvfølgelig smertene i beina sakte men sikkert tilbake... Det varte faktisk i rundt et halvt døgn! Hvorfor det ble sånn aner jeg virkelig ikke! Men det kan godt bli sånn flere ganger altså! Bare at neste gang kan det jo gjerne skje på dagtid sånn at jeg ikke sover meg igjennom de fleste timene da!:p

I morgen skal jeg på strikkeklubben, så planen nå er å finne noe jeg kan strikke på! For jeg er nemlig veldig lei det prosjektet jeg har som prosjekt der nede, det er greit innimellom men ikke hver eneste tirsdag altså!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar