onsdag 26. april 2017

Is, søvnprosjekt og te-smaking

Dagen i dag har stort sett vært solfylt, det har vært godt! Jeg har gått masse, gikk både til og fra Humlen, hadde egentlig ikke tenkt å gå hjem igjen men når jeg kom ut skinte solen så deilig at jeg bare fant ut at den måtte nytes med en gåtur hjem også:p Når jeg var ved butikken fant jeg ut at jeg fortjente en is siden jeg hadde klart å gå hjem også, valget falt på en japp-is, for da fikk jeg litt sjokolade også, haha!:p Elsker is og klarer aldri å holde meg innenfor is-budsjettet mitt, det sprekker som regel hinsides fort, ikke fordi jeg spiser så innmari mange is men fordi det blir veldig fort dyrt, det er synd!

Vi snakket blant annet om beina og smertene i de, jeg hadde skrevet i loggen om de 12 timene hvor jeg så og si var smertefri. Hun ble veldig glad for å høre det og sa at dette vil vi jo ha mer av, noe som er veldig sant! Jeg kjente jeg ble smittet av optimismen hennes og det er så godt!:D for når man har en sånn smerte-sykdom som det cmt er, så er det virkelig ikke alltid så lett å holde motet oppe når det gjelder sånt. Forhåpentligvis får jeg flere sånne perioder, må holde håpet oppe! Solstrålen pleide å si at håpet er viktig, for mister du håpet har du ikke så masse igjen! Muligheten for flere sånne lange smertefrie perioder må jo være tilstede når jeg nå har hatt en!

Humlen og jeg har startet et nytt søvnprosjekt, tror dette må være den tredje varianten. Nå får jeg lov å legge meg når jeg vil, å sovne før midnatt er ikke så nøye, for jeg skal legge meg når jeg er skikkelig trett. Men det Humlen derimot er fryktelig streng på er når jeg våkner, første alarm ringer halv ni i hverdagen og ni i helgene, det skal den fortsette med! Jeg får altså ikke sove lengre enn hva jeg gjør nå selv om jeg muligens legger meg senere! Hun har en teori om at jeg muligens sover litt for mye, for om jeg sovner til midnatt og våkner halv ni så betyr jo det 8 1/2time og det kan rett og slett være litt for mye for meg. Dagslyslampen skal også i bruk igjen, selv om det er lyst ute når jeg våkner er lys likevel veldig viktig for å våkne skikkelig!

Tedrikking var også et tema, når jeg gikk på videregående drakk jeg masse te men så ble jeg etterhvert litt lei og sluttet å drikke det. Så nå går det stort sett i kakao om jeg drikker noe varmt, også hos Humlen:p Så nå skal jeg begi meg ut på tedrikkingen igjen, for en ekte Yogi drikker jo te, og jeg er visst ikke voksen før jeg drikker te heller, hahaha!:p Når jeg skulle gå fikk jeg med meg et lite utvalg som jeg kan smake på og se om jeg finner noen jeg liker, fikk til og med en lakris-te, håper den er like god som en bit lakris altså!:p

Nå tror jeg at jeg skal starte et nytt strikkeprosjekt, et sånt skikkelig pirkete ett, men resultatet tror jeg kommer til å bli grådig kult!:p

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar