søndag 9. april 2017

Tom for energi

Jeg er trett, sliten og så godt som tom for energi... først litt på ti våknet jeg, da hadde jeg allerede sovet meg igjennom fire alarmer, det er forsåvidt helt normalt når det gjelder meg da, haha! 
Så dagen i dag har gått til å gjøre minst mulig men jeg måtte bake litt, jeg så nemlig et pesto-brød på tv og det fikk jeg veldig lyst på. Heldigvis for meg så hadde jeg både pesto, ost og mel +++, så da var det bare å bake! Men herlighet, det var grisete, brødet skulle nemlig "flettes" med to deler og det var veldig sølete. Likevel ble resultatet veldig godt da, så da ble det pestobrød til middag:D 

Siden det er påske har jeg også pyntet litt, det kom frem noen kyllinger, høner, haner og en duk. Tror det kommer til å komme litt mer frem men ikke helt ennå, det kommer iallfall et påskeegg frem men ikke før om noen dager:p

Hva jeg skal finne på denne uken vet jeg ikke helt, værmeldingene er jo bare så varierende! Forhåpentligvis klarer jeg å komme meg ut på tur iallfall en dag, men det kommer veldig an på hva energisjefen har å tilby meg... Morgendagens plan er å se på gardiner, jeg har fremdeles julegardinene hengende oppe, hehe:p Men nå er jeg lei av julegardinene så nå må de byttes ut syns jeg! Hmm, kanskje jeg skal få med meg Pinnsvinet på det? Får slå på tråden til henne etterpå og spørre, er mulig hun skal på jobb da.

Nå skal jeg skjære opp pestobrødet og legge det i fryseren, så skal jeg spise litt kvelds og gjøre alt jeg kan for å legge meg litt tidligere enn hva jeg har gjort den siste uken!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar