tirsdag 3. januar 2017

Ballongen sprakk!

Luften gikk ut av ballongen på søndag og det har resultert i at jeg er hinsides utslitt, utmattet og fullstendig tappet for energi... jeg visste jo egentlig at det kom til å komme etter julen men jeg hadde håpet at det ikke ville være så ille som det er! Turen i går var egentlig for drøy men likevel var det så verdt det, det var noe jeg virkelig trengte til tross for mangel på energi. For selv uansett hvor utslitt jeg er så er en skogstur givende! Joda, det tar jo energi det også men samtidig så fikk jeg masse frisk luft, litt sol og dagslys, noe som er superviktig! og ikke minst masse bevegelse!

I dag måtte jeg inn til byen, eller, jeg måtte ikke men jeg valgte å dra hele veien. Busskortet mitt måtte fylles på sånn at jeg ikke står der med et utgått kort! Møtte "min" bussjåfør og han sa at jeg jo bare kunne gjøre det hos ham men siden jeg har halvtårskort velger jeg å ikke gjøre det. Sjåførene vil jo helst ha minst mulig cash, noe jeg skjønner, og da vil jeg gjerne slippe å gi de flere tusen kroner på en og samme gang. (Er ikke noen automater i umiddelbar nærhet nemlig.) Han bare smilte litt av det men han skjønte meg også da, vi fikk iallfall en koselig bussprat i regnværet!:)

Turen slo ut resten av luften av meg, om det i det hele tatt var noe da! Jeg kollapset nesten i det jeg hadde tatt av meg jakken, altså, ikke i form av besvimelse eller noe sånt, bare at beina ikke ville holde meg oppe mer... Jeg fikk karret meg opp i sofaen, sjekket mailen og der var det jammen santen meg kommet en mail fra NAV med beskjed om at de har kalt meg inn til et møte, så jeg måtte logge inn og sjekke brevet der inne. Heldigvis er det en dag som ikke går utover verken timen hos Humlen eller strikkeklubben, det ble jeg veldig glad for! Så nå er det bare å vente og se hva min nye saksbehandler finner ut av! Humlen snakket om at hun ville at vi skulle ha et møte med NAV så kanskje hun vil være med på dette:)

Nå må jeg bare prøve å skrape meg sammen igjen, lappe hullene i ballongen og håpe at den snart fylles opp igjen. I morgen skal jeg heldigvis tilbake til min beste ladestasjon, nemlig Humlen!:D

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar