mandag 30. januar 2017

Deilig tur i solen

I dag hadde jeg virkelig ingen planer bortsett fra å skaffe noen nye pærer til lampen! Siden solen skinte fra nesten skyfri himmel fant jeg ut at jeg ville gå en tur. Lovet Humlen å bare gjøre lystbetonte ting og hun har det jo med å sitte på skulderen og passe på meg mellom timene! 

Etter en liten tur fant jeg ut at jeg skulle rekke bussen sånn at jeg kunne komme meg til jernvaren og få tak i noen billige pærer. Altså, de hadde det på butikken rett rundt hjørnet men jeg gidder ikke å betale 70-80kr for EN pære når jernvaren sannsynligvis ville ha billigere varianter! Heldigvis hadde de det, så istedenfor en pære til 80kr fikk jeg to stykker! Kan nok få det enda billigere men da må jeg til byen og det har jeg ingen planer om før tidligst på fredag, så da tar man det man får tak i!

Jeg møtte også på de kule svanene og selvfølgelig hadde jeg litt mat med meg! Denne gangen mente den ene svanen bestemt at sekken min også kunne spises, så den prøvde iherdig å få tak i den! hahaha! den klarte å nappe i skulderstroppen også men sekken var heldigvis langt nok inne på bryggen at den ikke fikk skikkelig tak!:p tror uansett at den hadde vært for tung for svanen!


I morgen er det igjen tid for strikkeklubben, men det er også meldt fantastisk vær! Det frister derfor mer å finne på noe ute enn å dra dit. Samtidig så skal jeg på yogakurs om kvelden og dermed  jeg ta det rolig på formiddagen! Så jeg får heller si som Ole Brumm - ja takk, begge deler! altså, både sol og strikkeklubb! Kan ta med meg kameraet og så kan jeg gå derfra litt tidligere og heller ta en tur bortom svanene og sitte der litt sånn at jeg får sol men samtidig ro!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar