søndag 15. januar 2017

Ukesoppdatering

Allerede er årets andre uke så godt som forbi! Dagene har gått fort syns jeg!
Denne uken kan også oppsummeres som slitsom, men nå skal yogaen ha en del av den årsaken da. For litt av ukens slitsomhet er det treningen som er årsaken i! Så sånn sett så er det jo en bra slitsomhet da!

Ukens høydepunkt: Tja, det må jo være yogakurset enkelt og greit! Selv om jeg syns det var hakket for tungt og tøft og alt det der så har det også vært veldig gøyt og lærerikt! heldigvis er det et par uker igjen, så når det er over kan jeg enda mer enn hva jeg kunne før vi startet. Strikkeklubben og onsdagstimen hos Humlen må også nevnes!:) Og så må det være at vi har litt sol nå i helgen!

Ukens anbefaling: Det er så absolutt Storytel!!! Takket være Humle så fant jeg den, det er jo så ufattelg kjekt å kunne ha en bok på øret når man vil! De to første ukene er gratis og etter det så koster det 169,- måneden, ingen bindingstid så vidt jeg vet. Og liker du krim så start med Eystein Hanssen sine bøker om Elli, jeg er allerede på bok tre! en anbefaling rett fra hjertet!<3

Ukens nedtur: Så opplagt brevet fra advokaten! Verden raste rett og slett ganske hardpakket sammen over meg... så med andre ord har jeg vært så langt nede på bunnen av elven som det bare går an, det er ikke så veldig gøyt akkurat! Men Humlen har god innvirkning på meg, det samme har Bamse som også fikk vite om brevet jeg fikk. De kom med gode råd og det har hjulpet litt! Humlen er så god på å fortelle alt det positive hun ser som skjer med meg og det hjelper, om ikke alltid så mye, så litt! Men hun har rett i at jeg må bruke litt tid på å godta at ting blir som det blir, og akkurat den delen er uhyre vanskelig!

Ellers er det vel ikke så mye å fortelle, tror jeg, iallfall ikke som jeg kommer på akkurat nå da!:p

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar