torsdag 19. januar 2017

Møte med nye NAV

Da har jeg vært på møte med nye nav, det gikk bedre enn forventet, eller, jeg vet ikke helt hva jeg forventet, bra gikk det iallfall! Kjenner at det var vanvittig godt at Humlen var med meg altså! Der var det veldig, veldig god støtte å få! Skrøt av meg gjorde hun også, hun syns jeg er veldig flink pasient for jeg gjør hjemmelekser og alt som er:p Jeg fikk litt hjernteppe men heldigvis hadde jo vi snakket mye om møtet og var veldig samspilte vil jeg si. Humlen hadde også lagt merke til hjernteppe som bare kom og la seg over meg, hehe:p Hun sa også noe veldig, veldig lurt når det gjaldt fastlegen min! Solstrålen kjente meg jo veldig godt når hun var legen min men det gjør jo ikke Raketten som er min nåværende lege, vi har jo knapt snakket sammen, det sa Humlen til saksbehandleren og det syns jeg var veldig bra at hun gjorde! Vi fikk også oppklart litt ting som min forrige saksbehandler hadde skrevet at jeg fortsatt gjorde, blant annet at jeg ikke går til psykomotorisk fysioterapeut, aka Sangerinnen, lengre. 

Saksbehandleren var veldig okey, noe jeg er superhappy for! tror egentlig jeg trygt kan si at hun er den beste hittil av alle jeg har hatt, om jeg ikke teller feil så er hun den femte saksbehandleren min på tre år. Men det må sies at dette er det tredje nav-kontoret jeg tilhører da! Heldigvis er ikke min nåværende saksbehandler lik 

Foreløpig skjer det ikke noe nytt, aktivitetsplanen min er utvidet litt med Fysio-damen, og det er snakk om arbeidsavklaring. Men det er ikke satt noen startdato på det, det er isåfall noe som varer i fire uker med noe veiledning eller noe sånt. Humlen var iallfall veldig klar på at ting måtte gå rolig for seg og at jeg ikke måtte ut i for mye på en gang, altså en så rolig start som overhodet mulig. Når det gjelder meldekortet er jeg herved blitt fullstendig forvirret! Forhåpentligvis klarer saksbehandleren min å rette opp i forvirringen etter litt spørsmål og svar via nav-siden min.

Nå skal jeg spise middag og deretter skal jeg avgårde på yoga!:D

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar