onsdag 11. januar 2017

Trøste-kakao og en god prat

Det var veldig godt å prate med Humlen igjen i dag! 
Vi var innom mye forskjellig men vi pratet vel aller mest om brevet jeg fikk fra advokaten i går... det var jo et veldig nedslående brev egentlig, hun fikk lese det for jeg trengte å høre litt av hennes tanker om det. Hun sa mye av det samme som jeg tenkte i går og også som Bamse skrev til meg, jeg bad nemlig om hans råd rett etter at jeg hadde lest mailen, og det var veldig godt for det gjør valget på en måte mye enklere når de tenker det samme som meg! Nå er jo ingen av de jurister men er det noen jeg hører på og tar i mot råd fra på dette temaet så er det nettopp Bamse og Humlen! 
Jeg takket nei til noe å drikke når vi begynte å prate men så kom tårene etterhvert som vi pratet om dette, så da endte det opp med at jeg fikk en kopp trøste-kakao, sjokolade funker jo alltid, hehe!:D


Siden jeg sannsynligvis ender opp med å legge saken på hyllen, gjør jeg det så blir det jo for godt, ingen mulighet til å ta det opp igjen senere, syns Humlen at vi må bruke litt tid på å akseptere at ting blir sånn som det, jeg får på en måte ikke den anerkjennelsen jeg så sårt burde få! Derimot har jeg jo en mulighet for å prate med et par av lærerne mine fra ungdomsskolen, jeg har jo fremdeles litt sporadisk kontakt med de når vi møtes på gaten, i tillegg er vi venner på Facebook. Så det jeg lurer litt på er om jeg rett og slett skal spørre de, iallfall Fru Blid, mulig Musikeren også, om jeg kan prate med de om årene mine på den skolen. De var jo fullstendig klar over hva som skjedde, de prøvde jo også å hjelpe meg, så sånn sett vil jeg ikke gi akkurat de skylden for alt. Men jeg tenker at om jeg prater med de så kanskje jeg, iallfall litt, kan få det bekreftet enda en gang og dermed få litt hjelp fra de på den måten på veien mot å få det bedre. Om jeg gjør det vet jeg ikke helt men jeg har iallfall skrevet opp tankene mine rundt dette i loggen til Humlen slik at vi kan prate mer om det!

Og så var det innmari kjekt å kunne fortelle om yogakurset i går, det var Humlen nemlig veldig spent på! NAV var også et tema, vi skal på møte der neste uke men heldigvis har vi en time til før det møtet! Kjenner egentlig det er godt at Humlen skal være med meg, samtidig så er jeg veldig spent på hva vi ender opp med sammen med saksbehandleren. Jeg har jo en følelse av at det kanskje er min tur til å bli sendt ut på noe tiltak men samtidig så er jeg veldig i tvil om hva som vil gå. For hvem vil vel ha en arbeidstaker som har en arbeidsevne som kommer og går fra dag til dag, ja, selv fra time til time? jeg har ingen forslag der iallfall. Likevel så ser jeg den psykiske siden av å være ute i arbeid, man får jo det sosiale og så får man jo brukt hodet sitt, noe som er veldig sunt! Men samtidig så er ikke jeg den som sperrer meg selv inne og prater minst mulig med folk, jeg er jo med på ting og jeg er jo ute stort sett hver eneste dag. Solstrålen pleide å si at hun aldri var bekymret for akkurat det og det er heller ikke Humlen, det er jo bra!:p
En annen ting som var veldig kjekt å kunne fortelle Humlen var at jeg hadde sovnet før midnatt i natt! Det er det faktisk en god stund siden sist jeg gjorde altså!:p Forhåpentligvis klarer jeg å holde på det videre, det hadde vært veldig, veldig greit!

På vei hjem møtte jeg en bussjåfør jeg kjenner, det gjorde hjemturen betraktelig lengre enn de ti-tolv minuttene det vanligvis tar, vel og merke om jeg er heldig med bussen da! Men det var veldig koselig så da gjør ikke det noe!:)

Nå går det i tv og strikking, vil så gjerne bli ferdig med skjørtet mitt altså!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar