søndag 8. januar 2017

Ukesoppsummering

Ja, altså, hva kan jeg si om årets første uke? 
Sliten, sliten og enda mer sliten, enklere kan det vel ikke bli sagt, eller skrevet da... Samtidig så har inngangen til det nye året vært bra tross alt!
Ukens høydepunkt var årets første time hos Humlen på onsdag og niesekos tidligere i ettermiddag! Og så må jeg jo ikke glemme å nevne gleden av å endelig ha sko som passer skikkelig!
Ukens nedtur er definitivt mangelen på energi! Er en smule bekymret for at dette er en litt sånn langvarig utmattelse. Det er forøvrig ikke særlig overraskende siden vi nettopp er ferdig med julehøytiden!

Uken som kommer vet jeg ikke helt hvordan vil bli, det er mye som skal skje men om det er for mye er foreløpig vanskelig å si! Yogaen begynner jo på tirsdag, det gjør også strikkeklubben etter et par uker juleferie!:D Så er det Humlen på onsdag, før mer yoga på torsdag og deretter Fysio-damen på fredag. Jeg kjenner det er litt vanskelig dette med yogaen, ikke selve yogakurset altså! Mer det at jeg må gå så mye! For den turen jeg hadde i går, den var lang for meg, uten tvil! Sitter og studerer bussrutene nå og syns jeg hører Humlen summe bak meg om at jeg ikke må stresse etter en yogatime, da skal jeg ta det med ro og ikke løpe avgårde for å rekke busser! dermed blir det litt vanskelig å rekke bussen som kun går syv minutter etter at kurset er ferdig... derimot kan jeg vente til litt over åtte og ta neste buss hjem, da slipper jeg å gå men samtidig så må jeg vente en god stund. Sånn med tanke på at det tar rundt tredve minutter å gå hjem vil det ta enda lengre tid å ta bussen pga ventingen på den og dermed kommer jeg hjem senere enn om jeg går. Valgets kval! Jaja, jeg får se hva det blir til på tirsdag og så kan jeg jo alltid diskutere det med Humlen på onsdag:)

Nå skal jeg ta litt vitaminer og spise litt kvelds før jeg virkelig skal prøve å legge meg litt tidligere enn hva som har vært vanlig i det siste!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar