lørdag 14. januar 2017

For et halvt år siden var det sommer og sol, nå er det snø, skareføre og kuldegrader. Månen skinner så fint på en stjerneklar himmel, litt mindre enn det den var på onsdag men fortsatt veldig klar og synlig. Er det noen som kan sangen om mannen i månen? jeg kunne en sang om mannen i månen når jeg var liten, noe om "okke bom" eller noe sånt, men jeg klarer ikke å huske den lengre... 

Jeg lurer forresten på om nav har bedt om legeerklæring fra Raketten, jeg tror ikke det, da burde jeg jo ha hørt noe, burde jeg ikke? Forhåpentligvis har de ikke det da, hun kjenner meg jo ikke så hun kan jo ikke skrive noe uten å prate med meg først! Hadde det vært Solstrålen som hadde vært fastlegen min hadde jeg ikke tenkt så mye på det, jeg vet at hun er god på å skrive erklæringer nemlig! og i tillegg så kjenner hun meg jo! Det er forresten ti år siden jeg ble kjent med Englene nå! Iallfall en av de, tror det bare er Sjefsengelen som har jobbet der så lenge! Syklisten begynte iallfall å jobbe der i 2007, eller, muligens i 2006, men hun ble iallfall fastlegen min for ganske nøyaktig ti år siden. Hun spratt også videre og byttet arbeidsplass, hadde hun ikke gjort det hadde jeg nok muligens ikke truffet Solstrålen. Så selv om det var dumt Syklisten valgte sykehuset fremfor fastlegekontoret, så er jeg faktisk veldig glad for at hun gjorde det sånn at jeg fikk bli kjent med gode Solstråle!

Pizzaen kom forresten tidsnok så det ble ingen forsinkelses-rabatt... budet klarte til og med å ringe på hos huseieren, han skjønte ikke helt "inngang på kortsiden", men huseieren sendte han heldigvis i riktig retning:p Men sånn helt seriøst så var den ikke så veldig, veldig god dessverre... virket nesten som om de har hatt en hel pakke med kjøttdeig oppå og det var rett og slett alt, alt for mye! Det endte opp med at jeg skrapte av en god del av det da... jaja, da vet jeg iallfall det til neste gang. Men sånn utenom all kjøttdeigen så smakte den veldig godt!

Nå skal jeg glo litt på tv2 sumo, fikk meg en gratismåned tidligere i kveld, så jeg får se om de har noe gøyt å se på, hvis ikke kryper jeg under dynen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar