torsdag 23. februar 2017

Endelig!

Natten i natt var helt fryktelig! Jeg endte opp med å sovne mens jeg fremdeles gråt, fikk et angst/panikkanfall når jeg krøp under dynen og det var ikke så veldig lett å gjenvinne kontrollen... sovnet etter langt og lenge og hadde en veldig urolig natt. Når jeg våknet var jeg helt ute av meg selv, stuptrett og ville helst sove bort hele dagen. Trodde også det var onsdag siden jeg ikke var hos Humlen i går men så hadde jeg ikke vært på strikkeklubben i går heller, så det var noe som ikke stemte helt:p Men så hørte jeg småfuglene gjennom sprekken i vinduet, skjønte av lyset at det var solskinn, faktisk på en skyfri himmel, og så kom jeg jo på dagens plan, som var Bamse og Karamell, da ble plutselig dagen et par hakk lettere!

Til slutt klarte jeg å komme meg opp da, selv om dynen og beina mente at jeg burde bli liggende i sengen hele dagen! Fikk i meg litt frokost før jeg stormet ut av døren for å rekke bussen. Var litt frem og tilbake på om jeg burde ringe Bamse og høre om de var på jobb, men så fant jeg ut at jeg like gjerne bare skulle ta sjansen, skulle jo i den retningen uansett! og dessuten er det bedre å bare stikke innom, si hei og få en klem og gå igjen dersom de har det alt for travelt.
Flaksen min var på topp, de var på jobb og dermed, etter mange uker og etterhvert større og større lengsel etter gode klemmer, fikk jeg endelig treffe Bamse og Karamell igjen! Bamse skremte vekk alt det var å skremme vekk når han gav meg en klem, det var grådig mye etterhvert også! Jeg var egentlig stuptrett, duppet av på den første bussen gjorde jeg også, men når jeg kom inn til de så var det akkurat som om jeg hadde gått igjennom en fulladning bare ved å ta i døren og gå inn til de! Men så er jo de faktisk en vanvittig god ladestasjon da!

Bamse og jeg snakket litt om saken min, den er jo avblåst og det kommer heller aldri til å bli noe senere heller pga foreldelsesfrist og beviser, eller, mangel på bevis! Han er glad jeg ikke gikk videre med det rett og slett pga den økonomiske biten jeg kunne ha endt opp med å tape og dermed betale. Og som både han, Humlen og Solstrålen har sagt før, så har jeg prøvd nå, jeg har gjort et forsøk og hadde jeg ikke gjort det så hadde jeg nok angret senere i livet! Vi snakket også litt om at jeg skal ta kontakt med lærerne mine fra ungdomsskolen, jeg har så veldig lyst til å finne ut om det finnes noe skriftlig om meg! Nå kan det jo ikke brukes til noe rettslig uansett men det er mer for min egen del rett og slett! Det lå jo ingenting i byarkivet utenom helsejournalen, der skulle det jo ha ligget papirer for det forundrer meg veldig at det ikke er en elevmappe på meg! Den eneste som fremdeles jobber på ungdomsskolen min er Musikeren, som også var klasseforstanderen min, så om det er noen som har papirer på meg så burde det jo være ham! Men nå starter jo vinterferien i morgen ettermiddag så jeg tenker jeg kan drøye en eventuell telefonsamtale til den er over. Eventuelt så kan jeg jo spørre han på facebook, er også veldig fristet til å snakke med Fru Blid, hun har jeg også på facebook:) Vel, får tenke litt på det, de kan uansett få seg en velfortjent ferie først!

Når jeg kom hjem oppdaget jeg noe helt fantastisk ved muren, jeg kjente at jeg ble veldig glad når jeg så det! Bare se her! noe så vakkert!


Tror jeg må lage meg litt middag nå, resten av ettermiddagen/kvelden skal gå til strikking, tv
og muligens litt lesing.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar